Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a tv...

Mit gondoltok erről a tv műsorról?

Figyelt kérdés
A TLC-n van, a neve Apró szépségek. Gyermekszépségversenyekről szól. Mit gondoltok róla? Nem rossz szülő az aki kisminkeli, barníttatja, műszempillát ragaszt rá, és mutogatja egy ilyen önbizalom romboló versenyen a kisgyerekét? És van hogy (a gyerekek) akaratuk ellenére teszik ezt velük? Meg van hogy a szülők a gyerekek előtt szidják egymást? Meg hogy 6 éves gyerekek azért versenyeznek hogy minél több pénzt nyerjenek? És az hogy egy rakás pénzt elköltenek ezekre? És állítólag van hogy még a bírákat is lefizetik. (nem akarok beleszólni senki életébe, csak SZERINTEM elég szomorú hogy van ilyen)

2017. máj. 26. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú,hogy az üzleti érdekel

lehetőséget adnak ilyen trendekre.

Másik példa tízéves gyerekek ketrecharcos küzdelme.Mi jöhet még..

2017. máj. 26. 18:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Az is elég szomorú hogy valaki ketrecharcolni viszi a gyerekét. Hogy tehet valaki ilyet a saját gyerekével?
2017. máj. 26. 18:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azok a lelakott anyukák és apukák ebben élik ki magukat.

Hát de milyen már, hogy a 200 kilós nő zsíros hajjal a gyerekét trenírozza, hogyan legyen "szép"?

2017. máj. 26. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az idegrendszerem mindig kb a feléig bírta,így egy idő után már el is kapcsoltam ha azt ment.
2017. máj. 26. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem normális, ráadásul az anyukák általában elhízott, igénytelen nők akik abban élik ki magukat hogy a gyereket miniprostinak öltöztetik. Már bocsánat a kifejezésért de kb úgy néznek ki néha. Én viszonylag sok epizódot láttam, és rengetegszer volt hogy a kislány már sírt annyira el volt fáradva, nem akarta csinálni. Erre az anyja undorító hangnemben kezdett el vele ordibálni. Ez már kb gyerekbántalmazás kategória. Számomra gyomorforgató ez a gyerekszépségverseny dolog
2017. máj. 26. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Én nem nézek ilyen műsorokat (tv-t se) de természetesen tudom miről van szó, elég ilyet írnak a neten. Ezeket a szülőket be kéne börtönözni, hiszen pedofiloknak szolgáltatják ki a gyerekeiket. Sok esetben ők maguk is pedofilok, mint pl. JonBenet Ramsey apja, aki meg is ölte a lányát.
2017. máj. 26. 18:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Már attól herótom van, mikor reklámokban úgy szerepeltetnek gyerekeket, hogy azt sem tudja mi az a HONIMUTINREGULARIS (ez csak példa volt). Mégis a szájukba adják, mert tudományosan hangzik.

A reklámokban a TV néző érzelmeire, esetleg az ismeret hiányára apelláló trükközés - is (szerintem) övön aluli.

2017. máj. 26. 18:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Én láttam olyan részt is, amiben egy kisfiú szerepelt. Kisminkelték, és amikor nem akarta azt csinálni, amit az anyja parancsolt neki, az anyja majdnem leszedte a fejét.
2017. máj. 26. 18:46
 9/14 anonim válasza:
89%
Egyszer néztem belőle kb tíz percet, már a reklámjától is rosszul vagyok. Hihetetlen, milyen szülők vannak. :(
2017. máj. 26. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
néhány részt láttam, vannak gyerekek, akiken látszik, hogy imádják. Addig, amíg szereti, szerintem nem baj. De amikor elmondja a hülye szülő, hogy 20 órája nem aludt, ezért sír a négyéves kislány, vagy teljesen egyértelmű, hogy a gyerek nem élvezi, nyűg, na ott már nem tartom jónak.
2017. máj. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!