Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek javítana a bevándo...

Szerintetek javítana a bevándorlók beilleszkedésén az, hogy ha buzdítanánk őket és az európaiakat, hogy "keveredjenek"?

Figyelt kérdés

Például arab-afrikai férfi bevándorlók beilleszkedésén szerintem javítana ha valamilyen támogatást kapnának, hogy ha európai nőkkel kötnének házasságot. Valamilyen előnyben kéne őket részesíteni, hogy buzdítsuk őket ebbe az irányba. Például lakás támogatás. Mit gondoltok erről?

Ha keverednénk akkor kénytelenek lennénk egymás kultúráját jobban előtérbe helyezni.

2017. máj. 26. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Téged ki pénzel az ilyen kérdésekért?

Csak mert ilyen hülye ember nem létezik. Mennyit kapsz? Megéri csinálni?

2017. máj. 26. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem keveredj te valamelyik bevándorlóval és írd meg egy könyvben, hogy mennyire sikerült a kultúrádat átadni.
2017. máj. 26. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális emberek keverednek buzdítás nélkül is, a többit pedig inkább ne buzdítsuk erre. Eléggé különbözik a kultúra, ami pl. azt jelentheti, hogy nem becsülik jól meg a másikat.
2017. máj. 26. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Na, kössz, én nem akarnék ilyen közel-keleti muszlim pasival házasságot kötni. Épp elég esetet hallottam, hogy hogyan is bánnak ők a feleségükkel, a lányom nélkül soha már új történet, és mégis sok európai nő mondja azt, hogy ő nem olyan, összeköti vele az életét, aztán a saját kárán tanul. Nem kell még biztatni is erre a népet.
2017. máj. 26. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerek jó pár "bevándorlót". Keverednek velük a lányok ne aggódj.
2017. máj. 26. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Csak az a baj, hogy ők egyoldalúan a saját kultúrájukat helyezik előtérbe a vegyes családokban is, nem veszik figyelembe a másik fél kultúráját, egyoldalú alkalmazkodást várnak el tőlünk. A gyerekek pedig hiába születnek vegyes családba, csak az apjuk kultúráját kaphatják meg, az anya legfeljebb a nyelvét taníthatja meg nekik. Úgyhogy ez csak azt segítené, hogy az őslakók asszimilálódjanak a bevándorlókhoz.
2017. máj. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!