Aki járt már 2002 körül Egerszalókon, annak mi a véleménye a mostani pusztításról?
Figyelt kérdés
(ledózerolták az egészet, és elhúztak rá egy wellness központot)
van még magyarországon az eredetihez hasonló hely?
2010. máj. 17. 01:22
2/4 anonim válasza:
Én még sokkal korábban jártam, és legutoljára olyan 5 éve voltam ott, amikor még csak építetkeztek. AKkor katasztrofális volt a helyzet...
3/4 anonim válasza:
Hát engem a képek láttán a hányinger kerülget... Bár már megszokhattam volna, hogy a természet mindig csak másodlagos. Nem baj, ezt meg fogja ő bosszulni rajtunk!
4/4 anonim válasza:
Jó régi a kérdés.
Én épp tegnap jártam ott. Hihetetlen a fejlődés.Nagyon szép lett.Mondjuk a szállada jó nagy monstrum, de a környezete gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!