Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Egerszalókon van lehetőség...

Egerszalókon van lehetőség éjszakai fürdőzésre? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
A honlapjukon nem tudok kiigazodni rendesen...
2011. febr. 4. 17:28
 1/3 anonim válasza:
100%

Hát Egerszalókról nem tudom, de a közvetlen mellette lévő Demjén-ben igen.Tavaly előtt voltunk ott, nagyon-nagyon klassz hely, a belépő töredéke volt az egerszalókinak, úgy emlékszem 900 Ft, és valóban lehet éjjel is!Az egerszalókinál puccos a hely, a belépő becsapós, mert utólag minden szolgáltatásért külön fizetni kell.(ez nem saját tapasztalat, akkor amikor ott voltunk a hotelben ezt mondták nekünk.)Demjénben pedig a belépő, és kész.És tényleg csak a belépő volt, és nagyon jó hangulat, segítőkész személyzet, semmi pucc, lazán jól érzed magad.

Ha nem laknék olyan messze (Balaton), mindennap ott lennék.

2011. febr. 4. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs, a komplexum este 8-kor bezár. Nekem nagyon tetszett, nagyon jó volt. A külön szolgáltatásokért persze, hogy fizetni kell, nem hiszem, hogy van olyan fürdő az országban, ahol a belépő árában benne van a szauna vagy a különböző masszázsok, kezelések ára. Nagyon jópofa rendszer van, a belépéskor még nem kell azonnal kifizetni a belépődet, csak egy fekete, óra-szerű szerkezetet kapsz a csuklódra. Ha igénybe akarsz venni valamilyen szolgáltatást, vagy éppen az étteremben akarsz enni valamit, azzal "fizetsz" a kasszánál. Oda kell érinteni egy szerkezethez, amivel a számla automatikusan hozzáadódik a belépőd árához. A számlát kifelé menet, az óra leadásakor, a belépővel együtt kell kifizetni. Nekem nagyon tetszett, remélem idén is el fogunk jutni oda a családdal.
2011. febr. 4. 18:31
 3/3 anonim válasza:
Az strand fürdőben péntek szombaton hajnali 1-ig van nyitva és 1000 Ft a belépő.
2011. máj. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!