Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a magyarok folyton sírnak...

Ha a magyarok folyton sírnak hogy a romák több gyereket vállalnak akkor ők miért nem csinálnak gyereket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 17:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, közönséges vagy. Tökmindegy, hogyan csavarod a dolgokat, egy átlagos magyar ember nem vállalhat több gyereket. Te lehet, hogy szerencsés vagy. És kívánom neked, hogy ne legyen az egyik gyerekednek sem súlyos baja, ne robbanjon le az autótok, ne romoljon el a hűtőtök és a nagymama mellé se kelljen hirtelen ápolót keresni jó pénzért. Bár lehet, hogy nektek ez sem ártana. Még mindig nem tudjuk, ti mennyiből éltek meg havonta.
2010. máj. 17. 20:01
 22/24 anonim ***** válasza:

...jó, szóval nem olvastam végig mindent, most már látom, mennyiből éltek. Nagyon örülök neki, hogy ilyen felelősségteljes döntést hoztatok, hogy ennyi fizetés mellé négy gyereket vállaltok. Csak majd ne gyere siránkozni, ha valami baj történik. Gondolkozz csak továbbra is így, vállalj még pár gyereket. Ja, és add is tovább a jó szülői példát. Majd mikor megnőnek, és elkezdenek kérdezősködni, hogy "apa, én miért születtem? miért vállaltatok engem?", akkor majd legyél jó apuka, és válaszold azt: "azért kisfiam, hogy több legyen a magyar, és kevesebb a cigány".

Sajnállak téged.

2010. máj. 17. 20:08
 23/24 anonim ***** válasza:
"Én nem vagyok cigány és nekem és 4 gyerekem van igaz mi az elit gazdagokhoz tartozunk az én bruttom 120 a feleségemé meg 90." ezek az összegek meg a szöveg csak kamu ugye? Elit gazdagok 210 bruttóból? Vicces vagy!
2010. máj. 18. 15:19
 24/24 anonim ***** válasza:
ez az egész kérdés egy vicc
2010. máj. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!