Ha a magyarok folyton sírnak hogy a romák több gyereket vállalnak akkor ők miért nem csinálnak gyereket?
Mert nekünk kifejezetten hátrányos gyereket vállalni. A gyerek vállalása a szegénység vállalását is jelenti.
A kisgyerekes anyák hátrányos megkülönböztetésnek vannak kitéve, nem találnak munkát, a család fenntartásához pedig nem elég egy kereső.
Megoldás lehetne talán a poligámia.
Igen gondoltam hogy jönnek a kifogások.
Miért nem ismeritek be hogy kellemesebb az élet 1-2 gyerekkel mint 3-4-gyel.
A szomszédom cigány és 5 gyereke van és egyik se koszos büdös.
Én nem vagyok cigány és nekem és 4 gyerekem van igaz mi az elit gazdagokhoz tartozunk az én bruttom 120 a feleségemé meg 90.
Igaz nincs kocsink 1 tv-nk van és az is rossz van viszont egy olcsó számítógépünk és egy társasjátékunk. Ja és nem az a célunk hogy minden héten fodrász buli kaja szesz mint a mai fiataloknak.
2 gyereket mindenki tudna vállalni. ma egy nőre 1,3 jut.
Nem kell senkinek de akkor ne sírjatok hogy a cigányok többen lesznek.
Azért nincs tartozásom mert nincs szükségem negyedmilliós színes tv-re mint ahogy szerencsétlen minimálbéres ezért veszi fel.
Nézd meg a deviza hiteleseket is amikor jó volt a forint akkor nem rinyáltak most rinyálnak hogy jaj kockáztattunk és nem jött be.
A ft-osokat meg mindenki leszerja.
Ha elvesztem a munkám akkor sírni fogok??
Nem ugyanis van cnc és autószerelői végzetséggem és ha idehaza anem is külföldön biztost állást kapok de nem szünik meg a munkahelyem.
Tudod olyan szakmám van ami hiányszakma engem örömmel várnak nyugaton de új-zélendon is.
Ha valaki azért vállal gyereket, hogy többen legyünk, mint a cigányok, az már régen rossz.
Kedves kérdező, neked meg akkora egód van, hogy azt már két galaxis közé kell képzelni. És emellett még hülyén is okoskodsz, szóval a legrosszabb párosítás. Nagyon szépen végiggondoltad a dolgot. Az egész csak ott hibázik, hogy előtte elfelejtetted beszedni a gyógyszeredet.
Magyar ember KÉTSZER IS meggondolja, hogy mikor, és hány gyereket vállaljon. Az nem lehet szempont, hogy a cigányoknak menyi van. Ez nem verseny. Ha te annak tekinted, akkor te is hasonlítasz a cigányoknak: azok se látják a számok mögött a gyereket. Egy igazi felnőtt (és itt nem arra gondolok, kedves kérdező, hogy elmúlt 18 éves) gondol arra is, hogy milyen körülmények közt él, mennyi a fizetése, a párja akar-e ennyi gyereket, mi lesz, ha elveszíti a munkáját, mi lesz, ha az egyik súlyos beteg lesz és költséges kezelésre szorul, mi lesz, ha... stb. Csak a hülye nem látja, mennyire problémás már két gyerek is Magyarországon (te itt élsz egyáltalán???), hát még 5-6... Ésszel kell ezt csinálni, tudod? Jó, elhiszem, hogy elkapott a lendület, ls 'tegyük gyorsan jobbá a világot', de ez nem így működik. Hallgass szépen az előzőekre, ők írták jól, neked nincs igazad. Ha annyira fejlesztgetni akarsz, építs egy virtuális falut. Annyi ilyen játék van már, mint a fene. Ott te határozhatod meg, hogy hányan lakjanak és hol. Ott megmondhatod az embereknek, hogy hány gyereket szüljenek, a való életben már bizonyos fokú érettség kell hozzá. Addig is, amíg felnősz, foglald el magad valamivel, és könyörgöm, hogy a gondolataidat ne oszd meg másokkal. Hidd el, ebben senki nem fog veled egyetérteni. Menj el inkább sétálni, gombászni az erdőbe, olvasgasd a helyesírás szabályait stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!