Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Másra is köszönnek idősebb...

Másra is köszönnek idősebb palik? Ti hogy reagáltok?

Figyelt kérdés

Folyamatosan köszönnek az idősebb palik akiket még életembe nem láttam.

Ma volt az hogy új emberek költöztek mellénk pár házzal és jövök haza oda se néztem de köszönt.Visszaköszöntem nem akartam bunkó lenni. Nem is zavar de kíváncsi lennék ti hogy regáltok

2017. máj. 13. 19:55
 1/4 anonim válasza:

Nálam alapszabály, ha köszönnek, visszaköszönök. Ez az alap.

Igen, velem is.

2017. máj. 13. 20:07
 2/4 anonim válasza:
100%
Ja, és a te esetedben nem az a lényeg amit a kérdésben írtál, hanem az, hogy NORMÁLIS emberek jöttek oda az új helyre lakni, nyilván alap, hogy köszönnek az újaknak, szóval te is jó lenne, ha nem nyekeregnél erről, hanem megerőltetnéd magad. Nem értem konkrétan a nyekergés tárgyát!
2017. máj. 13. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
én inkább azt tartom bunkóságnak, ha valaki nem köszön. én azoknak is szoktam köszönni, akiket csak látásból ismerek.
2017. máj. 13. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönt az új szomszéd? Mekkora bunkó:)
2017. máj. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!