Hogy kezelitek az életben előforduló agressziót?
Sajnos ide vezetett az, hogy elfogadott, sőt majdnem törvényesített lett a becstelenség, a másik eltiprása, stb.
Nincs erkölcs, nincs semmi, csak "ÉN".
Türelemmel, mással nem lehet kezelni az ilyen helyzeteket. Emberek vagyunk, mindenki téved és hibázik, épp ezért, ha véletlenül nekem jönnek az utcán, csak legyintek és azt mondom magamban, talán sietnie kell és ezért nem figyel az illető. Persze nem biztos, hogy így van, lehet, hogy egyszerűen bunkó, de ezzel én semmit sem tudok kezdeni, ezért alapból hülyeség lenne felidegesítenem magam.
Ha valaki jogtalanul felháborodik, akkor is türelmesnek kell lenni. nincs még egy olyan fegyver, mint amikor egy liluló fejű emberarcába mosolyogsz a végtelen higgadtságoddal, és szép lassan felsorolod az érveidet, amiket nem tud megcáfolni.
Én nem bírom ha buszon/villamoson lassan történnek a dolgok...tolakodós vagyok, lökdösődös is ha pl valaki hozzámér(undorodom az emberek nagyrészétöl)... Suliban üvöltözök is ha felidegelnek vagy meg kell védenem valakit. Otthon inkább magamba fojtom. Le tudom nyelni a stresszt, el tudom vezetni magamban, ugyanis megszoktam. Nagyon stresszes ember vagyok, magamat stresszelem mindig. :D Meg kellett tanulnom elfojtani, csak akkor van baj, ha nem sikerül :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!