Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 40-esek! A ti gyerekkorotokban...

40-esek! A ti gyerekkorotokban hogy volt ( bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Amikor általánosba jártatok, voltak külön óráitok, magán tanár, tanultatok nyelvet, jártatok sportolni? Tanultatok hangszeren? A szüleitekkel jártatok kirándulni? A nyarakat hol töltöttétek? Egyedül magányosan, vagy táborban, rokonoknál? Stb. Az iskola idény alatt, hogy telt egy hetetek?

Előre is köszönöm!

2017. máj. 11. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
vidéken (Pest megye) jártam általánosba. Oroszt tanultunk az iskolában, magánúton nemigen tanult senki más nyelvet. Különórák sem igen voltak, aki gyengén állt valamiből járhatott iskolai korrepetálásra, vagy még külön valakihez, a tanárához magánúton, vagy aki kicsit jobban értett az adott tárgyhoz. Voltak szakkörök, ezek egy része iskolai tantárgy volt emeltebb szinten (pl. fizika), másik része kézműves, volt énekkar. Nálunk volt zeneiskola is, aki tehetséges volt, oda járhatott az iskolai órák után. Volt sportlehetőség is, kézilabda, foci, röplabda, lövészet, és havonta egyszer szombaton 2 órában úgynevezett "tömegsport" óra. Nyáron majdnem mindenki ment valamilyen táborba, ezek ingyenesek voltak, mert általában iskolai jutalomként kaptuk. Én a nyár nagy részét nagyanyámnál töltöttem, együtt nyaralni egyszer volt a család, a helyi TSZ balatoni üdülőjében.
2017. máj. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!