Mi ez az őrület a májusban születettekkel? (Princess are bore in may. )
Sajnos nem találtam jobb témakört neki :$
Szóval a Facebookon elég régóta látom az olyasfajta hirdetéseket, hogy ilyesmi feliratú pólókat tartlmaznak:
(Real) Princess are bore in may
Gondoltam biztos van april, vagy december-es is, de olyannal nem találkoztam. Lehet előrébb gondolkoztak volna a marketingesek, hogy: "Ha valaki meglátja ezt már megrendeli februárban magának vagy barátnőjének születésnapjára." Bár ez nem igazán jellemző rájuk.
Ma is találkoztam már egy magyar felirattal is:
"Minden embert egyenlőnek teremtettek de a legjobbak májusban születtek."
De mire fel az a május szülöttei rajongás?
Van valami indítványa, ami valahol a jó öreg Új világban gyökeredzik? Esetleg valami újfajta felfogás, ami miatt így kitüntetik ezt a hónapot, ami egyébként szerintem nem valami nagy durranás.
Csak mert szerintem sértő a többi hónap születésnaposaira, annak ellenére, hogy számomra kicsit hízelgő, hiszen ebben a hónapban születtem.
Én is azt akartam kérdezni amit az első.
Én múlthavi vagyok, kitalálhatod melyik hónapot látom folyton.
olyan tuti van, hogy queens are born in september, mert olyat akartam magamnak :D
amúgy gondolom valami sztár elindította, és rákapott mindenki. A szeptemberest először beyoncén láttam, aztán hetekig mindenhol máshol.
Az első vagyok.
Kitalálod miért kérdeztem, hogy májusi vagy-e, vagy meséljek a facebook üzletpolitikájáról és hogy miért jók a célzott hirdetések? :D Miért jobb pl. Facebookon hirdetni, mint tv-ben, újságban vagy plakáton?
Jajj köszönöm szépen a válaszaitokat :D
Legszívesebben letagadnám ezt a kérdést, pont erre nem gondoltam :D Milyen kis egoista módon elhittem, hogy a májusban születetteknek kék a vérük :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!