Miért ciki/bunkóság, ha az ember nem akar elmenni az osztálytalálkozójára, amikor sz@r volt a közösség?
Én se mentem el az általános iskolai osztálytalálkozóra, mert járt oda 3-4 olyan vadbarom akiket látni se birtam és nem szerettem volna jópofizni, mi sem történtnek nyilánitani a régi dolgokat!Akik fontosak tartom a kapcsolatot de akik irritálnak nem fogom megpuszilni!
A középiskolából 1 éve ballagtam el, de oda se tartom nagy értelmét elmenni később, mert nem volt jó közösség, 3-4es csoportok voltak az emberek, mindenki utált mindenkit és kibeszélte a másikat! Illetve a minden napi beszólogatások se maradhattek el!
Szerintem ne érezd bunkóságnak ha nem éreznéd jol magad és nem vagy kiváncsi rájuk ne menj el!
Egy olyan osztálytalálkázó az igazi ahol jó közösség volt és nem az utálkozások és a kétszinüsködés ment! A másik csak képmutatás, ahogy mondtad!
Ne foglalkozz velük mit gondolnak rólad, már nem tartozol közéjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!