Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan találtátok meg az...

Hogyan találtátok meg az életcéljaitokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt hobbira,munkára,amit élvezel,szeretsz.Jó ideje sajnos csak tengődök,nem tudom igazán mi is az,ami hosszútávon lekötne.Olyan amit szenvedéllyel csinálhatok,amiben fejlődhetek,tanulhatok,szórakoztat,ami egyben hobbi,de ebből is élek.Dolgozom most is,de érzem,hogy hosszútávon nem lesz igazán ígéretes ez a munka.Sok munkakörben dolgoztam már,kipróbáltam olyan hobbikat,amiket mások szeretnek,de nem érzem,hogy nekem ez kéne,hogy ebben fejlődhetnék.Valaki segítene,tanácsot adna,hogyan találjam meg az életben azt a hobbit,munkát amiből meg is élek és szeretek is csinálni?!Tudom ezt nem másoknak kell megmondani,de örülnék pár jó ötletnek,tanácsnak.Egyszóval nem tudom miben lehetnék igazán jó :(

2017. ápr. 23. 18:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!