Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Masok is erzik ugy hogy senki...

Masok is erzik ugy hogy senki se ertett meg oket?

Figyelt kérdés
szoval korulottem mindenki olyan egyszeru gondolkodasu semmi nagyravagyas megavnnak elegedve a semmit mondo eletukkel, es neha ugy erzem h nem itt van a helyem es tobbre vagyom de mikor szoba kerul csak nevetnek es azt mondjak ne almodozzak. pedig szerintem annyi nem eleg h keressunk egy munkahelyet es dolgozzunk eletunk vegeig. vannak otleteim es meg szeretnem valositani es nem ezzel van baj hanem h senki nem erti h miert vagyok ilyen es amiota tudom milyen ridegek az emberek inkabb magamba fordulok es furcsalom a szimpla gondolkodast szoval meg butak is. es kilatastalannak erzem a helyzetet.

2017. ápr. 16. 11:48
 1/3 anonim válasza:

Költözz el, velem is volt így.

Éld az életed, ne hagyd, hogy ez kihatással legyen rád.

2017. ápr. 16. 11:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Álmodozással és hisztivel tényleg nem sokra lehet menni, főleg ha nincs aki enni inni adjon.
2017. ápr. 16. 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:
22/F
2017. ápr. 16. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!