Milyen karakterű ember jut eszetekbe a Ramóna névről?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:51
21/30 anonim válasza:
Egy határozott, magabiztos lány, mindig kellő időt fordít a külsejére, magas, nem az a csont vékony csak, de nem is duci, inkább átlagos, kicsit husis testalkat, talán szemüveg, karakteres arc, szép nagy szemek, előnyös öltözködés.
Talán ennyi
13/L :)
Regííh
22/30 A kérdező kommentje:
olyan furcsa hogy egy keresztnévről valakinek ilyen jut eszébe az oké hogy vezetéknévről..amugy én nemtudok itélkezni mer t igy hivnak..de amugy Anyukám nyiltan megmondta hogy egy cigány lányról kaptam a nevem aki tök szép volt...durva belegondolni tök izgis de amiugy szerintetek szép név ha mondom a nevem mindenki ezt százalékának egy cigány jut eszébe:) de majd legközellebb eszembe fog jutni ! amugy nem vagyok cigány:) az egyik válaszolo részben eltalálta barna haj barna szem év körül és barna bőr (de a szolitol):)
2010. máj. 13. 17:20
23/30 anonim válasza:
Na, most nagyon elszomorodtam, hogy ennyi embernek cigányos ez a név. Ezt a nevet szántam a lányomnak, ha majd lesz egyszer....Nekem pedig tetszik.
Eszembe pedig a Barátok közt Zsófija jut róla.
24/30 A kérdező kommentje:
sztem nyugodtan adhatod a lányodnak majd igazából eddig még soha nem cigányoztak lemiatta,és mindenki szerint szép név volt eddig,,,de ugylátdszik kivétel a gyakori kérdések amugy én örülök hogy igy hivnak és nem pl: egyszerüen annának vagy dórinak vagy mittudom én minek
2010. máj. 13. 17:34
25/30 anonim válasza:
Hát nem az a tipikus női név. Biztos a Ramón miatt.
Igen én is egy kicsit erősebb testalkatú nagyszájú lányt tudok elképzelni. Viszont szerintem nem tipikus cigány név. A Dzsenifer na az már az! :)
26/30 anonim válasza:
középsulis osztfőm zenész ember volt, neki volt egy dala (lehet nem saját) és abba szerepelt Ramóna és neki száradt a nyál a mellbimbóján, hát nekem ez ugrik be róla
27/30 anonim válasza:
sztem csak azért cigányos mert Ramó(na)->ROma :D
nekem is a BK zsófi jut eszembe róla.
30/30 anonim válasza:
Liviu Hodor ft Mona legjobbak <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!