Milyen karakterű ember jut eszetekbe a Ramóna névről?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:51
2/30 anonim válasza:
Nekem a volt osztálytársnőm jut eszembe.
Dagadt volt és mivel egy kisebb faluból jött,ami nem a jól szituáltságáról volt híres,elég nagy bunkó is volt.Ráadásul inkább fiús mint nőies.
Bocs,de nekem ez jut eszembe.
Amúgy lehet,hogy ha nem erre a csajra gondolok,akkor szép név lenne,de nekem ez ugrik be.
Bocsi!
Üdv!
4/30 anonim válasza:
Nekem is volt egy Ramóna nevű ismerősöm, kb. ugyanez a kategória. Erős testalkat, bunkó stílus. Nekem is az ismerősöm ugrik be a név olvasása közben.
6/30 anonim válasza:
Egy barna bőrű, barna hajú szép 25 év körüli nő, aki egy tengerparton lakik és van egy férje. :D
7/30 anonim válasza:
Egy pufók,taknyosorrú cigánylány.
9/30 anonim válasza:
nekem valahogy cigány utcai foglalkozású ...
10/30 anonim válasza:
egy kissé bolod csaj aki az osztálytársam,néha érthetetlen,olykor meg szomorú...
mivel csak egy Ramit ismerek személyesen,nekem ez ugrik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!