Mi ez a CEU dolog?
"Adott az ország és egész Kelet-Európa legmagasabban jegyzett egyeteme, ami fenntartja az ország legnagyobb nyilvánosan hozzáférhető akadémiai könyvtárát, kiadóját, ösztöndíjakat ad magyar hallgatóknak, akik Harvard és Oxford professzoroktól tanulhatnak, ezreknek ad munkát, és kb. a tudományos eredemények harmadáért felelős, de a magyar kormány gyűlölethadjáratának része, hogy be kell záratni mondvacsinált indokokkal és törvényekkel. Az egész világ fel van háborodva, több tízezren tüntetnek, mert nem csak hatalmas veszteség lenne, hanem megmutatja, hogy Orbán azt csinál ki akit csak akar, és hogy ez mennyire nem jogállami működés. Bajszos szar pedig aláírja szépen. A Fideszt az ország negyede támogatja, főleg krumpliért megvett nyuggerek, náluk most tort ülhet a sötétség."
LOL.
Olyan, hogy CEU, mint fizikailag létező egyetem, oktatókkal, hallgatókkal, könyvtárral és egyebekkel, NINCS. Közép-Európai Egyetem van, amelyet nem érint a törvény, ugyanis Magyarországon bejegyzett, magánkézben lévő magyar egyetem. Kiadhat magyar diplomát, azokról a kurzusokról, amelyeket akkreditáltak és minden adminisztrációs kötelezettségnek - amik VALAMENNYI magyar egyetem számára kötelezőek - eleget tettek. Az, hogy a nemzetközi rangsorokban hol helyezkedik el, nagyrészt annak köszönhető, hogy kizárólag posztgraduális képzést folytat, nincsenek alapszakok, mint a többi magyar egyetemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!