Szóval még én parancsolok? Beszél majd az uralkodóval a.. Khm. Argh. öhhh
So I'am still in...command?
You 'll speak to the emperor about the...rghhh
igen
ez pedig egy idézet volt.
Mivel ikonikus jelenet ezért azt hittem megválaszolja vki, az utána következő sorokat
Hááát, sújts legmélyebb megvetéseddel, rakj teli piros kezecskével, de még mindig nem értem a kérdést. Nincs utána, pasi megmurdel, slussz...
Krennic: So I'm... still in command? [_Vader stops walking, his back facing Krennic_] You'll speak to the Emperor about... [_stops breathing, and falls to the ground. Vader turns around with his arm partly raised, showing that he's Force-choking Krennic_]
Vader: Be careful not to choke on your aspirations, Director. [_releases his Force-grip and walks away, leaving Krennic gasping on the ground_]
ez nem egy komoly mélyenszántó kérdés akart lenni inkább kis vicceskedés. mivel van pár ismerősöm aki vel ugyan ezt eljátszottam h csak ezt a mondatot kérdeztem tőle és a válaszuk az volt hogy
"vigyázzon nehogy a torkán akadjon a becsvágya...igazgató..."
vagy az hogy
"Be careful not to choke on your aspirations, Director"
tehát itt is ezt akartam elérni ha esetleg valaki felismeri vagy angolul vagy magyarul válaszoljon amit vader mondott vna.
egyfajta játék akart ez lenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!