A cigányok éreznek szeretetet, vagy lelkiismeretfurdalást?
Arra vagyok kíváncsi, hogy amikor meglopnak, vagy megölnek egy embert, mondjuk a pénzéért, akkor éreznek-e valami "rosszat" miatta.
Olyan emberek véleményére nem vagyok kíváncsi akik nem cigányok.
A cigány kultúrában van egy ilyen kitétel, hogy nem cigánytól lopni nem bűn. Mondjuk lopnak ők egymástól is, szóval egyszerű, ideológiától mentes tolvaj ott is van.
Hasonló más kultúrákban is előfordul, pl. a zsidóknál is, meg a muszlimoknál is, csak mondjuk nem a lopásra vonatkozik, hanem az ígéretekre (más népekkel szemben nem kell megtartani, amit ígértél).
A gyilkosság más kérdés... az csak fanatikus hívőknél vagy hiteknél lehet ilyen.
Szerintem nem, ösztönlény a legtöbb..
Nálunk a suliba volt egy mozgássérült srác, első 5 osztályba egészséges volt aztán valami csontsorvadást kapott, amíg egészséges volt a cigányok nem törödtek vele, amint már toloszékes lett naponta szadizták, egyszer még a lépcsöröl is leguritották, lelökték, és utánna egy fikarcnyi megbánás jelét se mutatták csak röhögtek rajt...a srác anyja bement a suliba, a tanárok meg nem csináltak semmit, sőt még őt fenyegették meg a retkek családjai..
Azóta a srác meghalt..
A cigányok meg azóta is vígan élősködnek... Hol az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!