Szabó Péter online sikerakadémia érdemes jelentkezni?
@00:23
Pont ugyan azt az ezer éves haszontalan szélhámosságot űzi amit a vallások. Össze hord mindenféle általánosnak vélhető igazságot, amiket már ezerszer elmondtak mások is, és ezt árulja mint valami megváltás csomagot. Miközben semmiféle praktikus információt nem ad át. Őszintén, neked soha nem tűnt még fel hogy csak azok az emberek hozsannázzák hogy "biztos a sikerük miatt utálják őket" akiknek jogosan lenne szégyenkezni valójuk a tevékenységükért? (Kiszel Tünde, Havas Henrik, Berki Krisztián és társaik) Amit ők persze szeretnének pozitív színben feltüntetni.
Az online sikerakadémia szerintem adott esetben lehet jó, ha például havonta ad gyakorlatokat. Mennyire lehet jó, nem tudom.
Évekig nagy-nagy érdeklődéssel hallgattam előadásait.
Véleményem szerint alapvetően olyan szempontból jó a mondanivaló, hogy az emberek inkább a pozitív dolgokra figyeljenek mint a negatívakra, fejezzék be azt, hogy mindig mást lesnek, más mit csinál, fejezzék be azt, hogy máshoz hasonlítgatják magukat...
Véleményem szerint: függetlenül attól, hogy azt állítja: nem néz televiziót, az előadások előtti felvezetés és egyebek kezdenek elmenni a kereskedelmi média stílusa felé.
"Kérjük önöket... A kéz legyen a magasban... és egy hatalmas tapsot kérünk szépen mindenkitől"...
"Kérjük önöket, a kéz amennyire lehet legyen összecsapva"
"és most halljam a tapsot", "és halljam a tapsot, halljam a sikolyt"....
Én úgy gondolom, sok előadás/rendezvény/tréning meghirdetésének szövege olyan, amelyből az olvasható ki, hogy azonnali változás fog történni a tréningen történő részvétel esetén.
Véleményem szerint tartós változást csak sok évig tartó napi kemény munka eredménye tud hozni.
""Kérjük önöket... A kéz legyen a magasban... és egy hatalmas tapsot kérünk szépen mindenkitől"...
"Kérjük önöket, a kéz amennyire lehet legyen összecsapva"
"és most halljam a tapsot", "és halljam a tapsot, halljam a sikolyt".... "
Mintha valami cirkuszba ment volna el az ember. :D
Mennyiben változott meg az életed hogy ott voltál, a hangulatteremtés által ráhangolódtál az atmoszférára, együtt tapsoltál, sikoltoztál a tömeggel?
Tehát ezután haza mentél és mi történt, gyökeres változás állt be?
Ez egyetlen nap és évek kitartó munkája szükséges a változáshoz.
Számomra fura, hogy a taps intenzitását is meg akarják szabni, valamint bizonyos embereknek tapsot kérnek, ordítva konferálnak fel embereket, kereskedelmi tv-stílus.
Ahogy látom nagyon sok itt az okos ember. :)
Nem tudom, kedves kérdező, hogy csatlakoztál e az OSA programba. Ha nem semmi gond. Attól még jó ember vagy. Azt azért szögezzük le. Attól, hogy valaki csatlakozik, egy ilyen programba, vagy netán elolvas egy két önfejlesztő könyvet, az nem azt jelenti, hogy holnap megváltozik az élete. Meghízni sem hízol meg attól, hogy egyszer jól bezabálsz, vagy sportos alakod sem lesz, mert egyszer elmész kondizni.
Amiket a Péter mond azokat be kell építeni a gyakorlatba is. Tehát nem elég csak csatlakozni, hanem TENNI is kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!