Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szabó Péter online sikerakadém...

Szabó Péter online sikerakadémia érdemes jelentkezni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 20:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Enegem nagyon érdekelne, hogy mi vált ki ekkora ellenszenvet bennetek? Nem hiszem, hogy az, hogy kamu lenne az egész amit mond. Bármit is csinál, rengeteg embernek segít ezzel. Köztük nekem is, ha nem találok rá a neten, valószínüleg már nem írhatnék ide. Egyszerűen képtelen vagyok feldogni, hogy miért fáj ez az embereknek. A sikere miatt utáljátok vagy érzitek, hogy azért van benne valami amit mond? Én ajánlom, hogy nézettek meg egy előadást mielőtt ítélkeztek. Azért van benne bőven hasznos mondanivaló. Nem kell mindennel egyetérteni, én sem értek segyet mindennel. Ettől vagyunk emberek. (..és még mindig nem nagyobb néphülyítés, mint a vallás)
2017. júl. 23. 00:23
 12/19 anonim ***** válasza:

@00:23

Pont ugyan azt az ezer éves haszontalan szélhámosságot űzi amit a vallások. Össze hord mindenféle általánosnak vélhető igazságot, amiket már ezerszer elmondtak mások is, és ezt árulja mint valami megváltás csomagot. Miközben semmiféle praktikus információt nem ad át. Őszintén, neked soha nem tűnt még fel hogy csak azok az emberek hozsannázzák hogy "biztos a sikerük miatt utálják őket" akiknek jogosan lenne szégyenkezni valójuk a tevékenységükért? (Kiszel Tünde, Havas Henrik, Berki Krisztián és társaik) Amit ők persze szeretnének pozitív színben feltüntetni.

2017. júl. 23. 02:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Az online sikerakadémia szerintem adott esetben lehet jó, ha például havonta ad gyakorlatokat. Mennyire lehet jó, nem tudom.

Évekig nagy-nagy érdeklődéssel hallgattam előadásait.

Véleményem szerint alapvetően olyan szempontból jó a mondanivaló, hogy az emberek inkább a pozitív dolgokra figyeljenek mint a negatívakra, fejezzék be azt, hogy mindig mást lesnek, más mit csinál, fejezzék be azt, hogy máshoz hasonlítgatják magukat...

Véleményem szerint: függetlenül attól, hogy azt állítja: nem néz televiziót, az előadások előtti felvezetés és egyebek kezdenek elmenni a kereskedelmi média stílusa felé.

"Kérjük önöket... A kéz legyen a magasban... és egy hatalmas tapsot kérünk szépen mindenkitől"...

"Kérjük önöket, a kéz amennyire lehet legyen összecsapva"

"és most halljam a tapsot", "és halljam a tapsot, halljam a sikolyt"....

Én úgy gondolom, sok előadás/rendezvény/tréning meghirdetésének szövege olyan, amelyből az olvasható ki, hogy azonnali változás fog történni a tréningen történő részvétel esetén.

Véleményem szerint tartós változást csak sok évig tartó napi kemény munka eredménye tud hozni.

2017. júl. 24. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:

""Kérjük önöket... A kéz legyen a magasban... és egy hatalmas tapsot kérünk szépen mindenkitől"...

"Kérjük önöket, a kéz amennyire lehet legyen összecsapva"

"és most halljam a tapsot", "és halljam a tapsot, halljam a sikolyt".... "

Mintha valami cirkuszba ment volna el az ember. :D

2017. júl. 24. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez hangulattremtés volt, azért csinálják, hogy az emberek felszabadultabbak legyenek. Hát nem tudom, nekem nem volt vele bajom, és ahogy elnéztem, az ott lévőknek sem. :)
2017. júl. 25. 13:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Mennyiben változott meg az életed hogy ott voltál, a hangulatteremtés által ráhangolódtál az atmoszférára, együtt tapsoltál, sikoltoztál a tömeggel?

Tehát ezután haza mentél és mi történt, gyökeres változás állt be?

Ez egyetlen nap és évek kitartó munkája szükséges a változáshoz.

Számomra fura, hogy a taps intenzitását is meg akarják szabni, valamint bizonyos embereknek tapsot kérnek, ordítva konferálnak fel embereket, kereskedelmi tv-stílus.

2017. júl. 25. 14:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Lélektanilag az a titka hogy az ember lényében a Gyermeket felturbózza , ami 16 éves korban már nem fanatikus . Előtte az és mindenbe beleéli magát tapasztalat híján is . Erre fokozza a szabad vagy légy önmagad stb varázsigét ami eufóriát okoz . Ez sokaknak fontos és innentől kezdve a hideg fej logika nem kap teret ami a belső Szülői kontrollunk vagy a spontán kiforrott Felnőtt énünk ami normálisra szabályozná . A mesével bármivel a gyerekeket irányíthatjuk , ez egy módszer ami nem erőszakos nincs szer . Közösség élménye ad némelyeknek egy változást ami nincs meg nekik vagy nem is volt soha . Ezért bálványozzák és azt hiszik mindenre van kész kidolgozott válasz . Több rejlik bennünk de ők sosem fognak adni lényegi változást amin el lehet indulni . Mert az összes honnan indul hát az ÜZLETI SHOWBIZNISBŐL amire építi a stratégiát . Sajátmagukat teszik teljessé az extra bevételekkel . Ehhez tanulnak stratégiát amit elcsepegtetnek , de meggyőzést PRt (public relationt) és kiélezett propagandát használnak .
2017. nov. 15. 23:42
 18/19 anonim válasza:
Semmi sem kotelezo, akinek nem tetszik az ne foglalkozzon vele, ennyi. Mindenki maga donti el mivel mossa az agyat. De szerintem joval hasznosabb es pozitiv dolgokrol beszel mint a legtobb celeb (akik latvanyatol azonnal 50et zuhan az IQ-m). Az emberek tobbsege nezi az agyzsugorito tvt (nekem nincs is mert idom sincs hogy nezzem, (nem a filmekrol beszelek hanem csak a tvrol, reklamok, agyhalott musorok, fogyasztoallata neveles, befolyasolas ezerrel, eltereles a valodi eletrol ertekekrol...) A tvben ujsagokban nyalcsorgatva kovetik oket, (mert ugye sajat eletuk nincsen), hogy mikor nott egy pattanas a seggen ennek es annak a celebnek. Gondolom ez a nagysagrendekkel sokkal nagyobb es karosabb dolog nem zavarja a negativ kommenteloket.
2018. jún. 15. 11:23
 19/19 anonim válasza:

Ahogy látom nagyon sok itt az okos ember. :)

Nem tudom, kedves kérdező, hogy csatlakoztál e az OSA programba. Ha nem semmi gond. Attól még jó ember vagy. Azt azért szögezzük le. Attól, hogy valaki csatlakozik, egy ilyen programba, vagy netán elolvas egy két önfejlesztő könyvet, az nem azt jelenti, hogy holnap megváltozik az élete. Meghízni sem hízol meg attól, hogy egyszer jól bezabálsz, vagy sportos alakod sem lesz, mert egyszer elmész kondizni.

Amiket a Péter mond azokat be kell építeni a gyakorlatba is. Tehát nem elég csak csatlakozni, hanem TENNI is kell. :)

2018. jún. 21. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!