Írnátok nekem olyan online könyvesboltok elérhetőségeit, amelyekben érdemes körülnézni, és megéri ott könyvet vásárolni?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok ilyen helyekről könyveket vásárolni? Milyen tapasztalatok vannak?2009. júl. 23. 22:38
1/5 anonim válasza:
www.bookline.hu
Sokat rendeltünk már innen, ha a Központi Antikváriumba bemész a könyvért, akkor persze nincs postaköltség.
JÓ :)
2/5 A kérdező kommentje:
Oh, igen!
Ezt már nézegettem én is! Meg még az alexandra.hu ami ismerős. De nekem is a bookline a jobb eddig. Lehet, onnan fogok rendelni, amikor van olyan könyv ott, amire szükségem van.
Köszönöm a választ!
És még várok további címeket... :)
2009. júl. 23. 23:29
3/5 anonim válasza:
én a legtöbbször alexandra.hu, de rendeltem libri.hu-ról is,csak sokkal drágább (kevesebb kedvezmény a könyvekre,..)
4/5 anonim válasza:
Én a www.szakkonyv.hu - t ajánlom. Úgy vettem észre, hogy sok könyvet az Alexandrával egy árban árulnak, de van olyan is, amit olcsóbban. A szótár, amit most vettem a szakkonyv.hu-ról a Librinél 600ft-tal, a Bookline-nál 1800ft-tal drágább, csak az Alexandránál ugyanannyi.. A szakkonyv.hu hátránya, hogy nincs minden könyvhöz kép és részletes leírás rendelve, de én ezt úgy oldottam meg, hogy rákerestem annak a könyvnek az isbn számára, ami érdekelt. Sok sikert a keresgéléshez!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!