Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Verekedésben mit szoktak...

Verekedésben mit szoktak csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon nem birjuk egymást hosszú történet de az a lényeg h lehet hogy egymásnak esünk ha már ott tartunk. Edig szinte egyáltalán nem verekedtem ő viszont jó sokat elég verekedős cigánygyerek. Szoval mire figyeljek hova szeretnek az ilyenek ütni rugni stb? És én mivel tudnám legyőzni?

2017. márc. 30. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne verekedj. Az hülyeség. jelentsd fel a rendőrségen, hogy bántalmazott, ott majd keménykedhet a rendőröknek.
2017. márc. 30. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"verekedős cigánygyerek"

elő rántja a kését és megszurkál vele. kb ez a verekedés nála

2017. márc. 30. 21:30
 3/7 ede1219 ***** válasza:
100%

"elő rántja a kését és megszurkál vele. kb ez a verekedés nála"

Vagy hirtelen előkerül még vagy húsz, oszt jól elvernek.

2017. márc. 30. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért menők a dzsipszik mert a hangjukkal meg a tömeggel ugatnak . Erre alapoznak . Sok idióta . Alá rúgsz meg kíméletlenül szétfejeled , kést is hordhatsz , ezek ebből tisztelnek semmi másból .
2017. márc. 30. 21:45
 5/7 anonim válasza:
45%

Amit utolsó mond az nem olyan biztos.

Valamikor amikor a magyar kemény munkás ember volt és nem félt verekedni, vagy akár bejárt egy küzdősportra na akkor a romák tényleg csak csapatban keménykedtek.

De ma szerintem már fordítva van, nem kell itt egy csapat roma egy magyarhoz, elég 1 is.

Mai magyar gyerekek csak gépeznek, max fociznak, kondiznak. A roma gyerekek verekednek folyton, a reteken nőnek fel és elég gyakori hogy a box termet is meglátogatják.

2017. márc. 31. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ütőerő - Teljesen igaz, amit mondasz. Én mégis a megelőzést látom jobbnak, mint a következmény általi súlyviselést, elítélést. Vannak rendőreik, jelentsük fel. Rengetegszer kerültem ilyen helyzetben, állandóan agresszióval válaszoltam, ez nem jó egoldás. A többieknek is ajánlom. Nem számít, hogy kicsoda vagy micsoda az az ember... - ..- ..- rendőrség.
2017. márc. 31. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

a feljelentés a szólok apukámnak felnőtt verziója.

férfiatlan csicska dolog.

egy férfi maga intézi a dolgait nem terheli át másra a megoldásokat és a felelősséget mint egy gyerek.

kérdező a lehetőségeid-

1.nulla a rutin,úgyhogy megvereted magad.

2.eljársz bokszolni és 1-másfél év után rátámadsz és megruházod.

3.visszaveszel arcból és abbahagyod a méregetését,ha se nem jársz edzeni,se nem mered betámadni.

2017. ápr. 17. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!