Miért szokás mostanában a kérdésnél való kommentelés helyett privátot írni a válaszolónak?
Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb, hogy a kérdező a kérdésénél egyáltalán nem kommentel, hanem privátot ír.2017. márc. 30. 15:04
1/4 anonim válasza:
Passz. Én olyankor is a fórumon írok választ, nem válaszolok privátban.
2/4 anonim válasza:
Én akkor írok privátban, ha valamiért nem nyilvánosságra való a válaszom: ha saját magamról túl sok infót adna, ha a válaszolónak esetleg kínos/intím lehet (egészségügyi témákban), ha nem egészen a kérdésre válasz, de kapcsolódik a témához, stb.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy személyesebb hangvételű a válasz, ezért ír, de az is lehet, hogy fel akarja venni a kapcsolatot azzal a személlyel, mert jó kérdést/választ adott.
4/4 A kérdező kommentje:
Az még érthető, ha privátban bővebben kifejti a dolgot, de a kérdésnél egyáltalán nincs komment.
A nekem írt privátoknál szinte mindig azt látom, hogy olyasmit írt, amit nyugodtan írhatott volna kommentben. Az ilyenekre nem is mindig szoktam válaszolni.
Máskor meg más válaszoló utal arra, amit privátban írt neki a kérdező. Én így nem tudok erre reagálni, mert annyira azért nem fontos nekem, hogy én járjak utána.
2017. márc. 31. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!