Ha szembe jönnek veled az utcán, te kerülöd ki azt, aki a te 'sávodban' mozog, vagy mész tovább egyenesen, és megvárod/elvárod, hogy a másik kerüljön ki?
Azért kérdezem, mert ma történt meg velem ez az eset: a buszmegállóhoz egy füves területen keresztül visz az út, elég hosszan, ami ma az eső miatt eléggé elsarasodott, és csak egy kb. 40 centis betonozott sávon lehet közlekedni ilyenkor, ha nem akarunk a sárba süppedni. Mivel reggel még szép idő volt, nem sárba vagy esőre való cipőt húztam, hanem fehér balerina cipőt. Éppen jövök haza ezen a keskeny beton sávon a sár közepén, amikor látom, hogy jön velem szembe egy 30-40-es hölgy gumicsizmában. Lelassítottam, remélve, hogy kikerül és nem nekem kell majdnem mezítláb a sárban tapicskolni, hiszen neki ott a csizma. De nem így történt, hanem lecövekelt a kis út közepén, várva, hogy majd én kikerülöm. Hát most az egyszer nem tettem. Álltunk egymással szemben egy darabig, aztán káromkodva kikerült.
Ti mit tettetek volna?
huszonéves lány
Kedves utolsó válaszoló a "pihent agyú jelzővel". Ahhoz te is pont elég pihent vagy, hogy minden olyan kérdésre válaszolj, amire csak azért válaszolsz, hogy a kérdezőt minősítsd:) nap-mint nap megesik a kérdések kétharmada itt az oldalon, mégis: ez egy ilyen oldal, ahol arra a kérdésre, ami nem szimpatikus, nem válaszolsz. ennyi lenne tulajdonképpen.
A többi válaszolónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!