Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire értesz egyet azzal,...

Mennyire értesz egyet azzal, hogy minden ember egyenlő? Azt is leírhatod, hogy miért, de csak ha szeretnéd.

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tegnap 21:21 vagyok.

Bandigyerek- Amint mondtam, nem vagyok rasszista, nem cigányoztam, csak példának hoztam fel. De ugyanúgy mondhattam volna csóró afrikai gyereket is, de úgy gondolom, ez aktuálisabb, mert közülünk többen ismernek roma gyereket, mint afrikait :)

18:12- Mindenki jó valamiben, nemde? Van, aki szép, de nem veri ki a biztosítékot az IQ-ja, és meg tud élni, mert modell. Van, aki nem túl szép, de jól beszél valami idegen nyelvet, és tolmács. Van, aki se nem szép, se nem okos, de jól ért a... főzéshez, vagy mittudom én mihez. Mindenki olyan talentummal sáfárkodjon, amilyet kapott :D

Amúgy kíváncsi lennék, milyen videóról van szó...

2010. máj. 12. 19:50
 12/13 anonim ***** válasza:
18:12 helyett 18:42
2010. máj. 12. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Code Geass.

Egy anime (japán mese). De az idösebb korosztály a célközöség, szóval ne ilyen pokemonra gondolj. :D

Hogyha érdekel, akkor mindenképp japán hang +magyar feliratal nézd, és az "R2" a 2. évad jelölése.

Röviden a történet:

A történelem nem ugy alakult mint a "valoságban". Brittania nem vesztette el a gyarmatait, hanem szinte meghoditoták az egész világot. Ebben nagyrésze volt a "Knightmare"-eknek. Ezek "mech"-ek. (Ezekhez képest Ironman páncélja selejt). A főszereplő meg kap egy természet feletti erőt, és el akarja pusztitani Brittaniát.

50 részes. (Részenként kb 24 perc). És a befejezése a legjobb amit valaha láttam. (Nem csak animéket, filmeket is bele értve).

AZ idézetet amit irtam Britania úralkodoja mondta talán a 7. részben.

2010. máj. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!