Ma voltam Holokauszt megemlékezésen, megrendítő volt és felkavarja az embert érzelmileg. Mi a véleményetek?
Nem vagyok antiszemita, nem vagyok rasszista, se náci. Pár kérdésem lenne hozzád...
1. milyen tényeket láttál azokon a fényképeken?
2. milyen dokumentumokat láttál?
3. te mondod hogy felkavar érzelmileg, nem lehet hogy ez a cél? hogy elhiggy bármit amit állítanak róla.
Tévedés ne essék, nem tagadom a holokausztot.
így van. ugyanúgy tanítani kéne pl a kommunizmus bűneit.
kötelező film: Soviet Story. megmutattam barátnőmnek és elsírta magát, annyira megrázta.
nem ártana azt is megnézni, hogy mi megy izraelben a palesztinokkal.
szerintem ez csak egy provokatív kérdés, semmi több. a célja, hogy itt "szélsőségezzen" a kérdező.
Egy vagont
(a vagonban a bezsúfolt emberek mint a heringek bezsúfolva 1 vödör víz,meg 1 vödör a szükség elvégzésére)
amiben fényképek voltak a fényképek az áldozatokról készültek,és a gyilkosaik nem tekintették őket embereknek erre szeretném a figyelmet felhívni,mikor ezek a személyek felelősségre lettek vonva,ha egyáltalán ezek embereknek nevezhetőek?
Semmi megbánást nem mutattak tetteikért,és az egyik így nyilatkozott miért csinálta ez?
Hát mert kaptunk ruhát meg ételt.
Radnóti versében megírta:„az ember úgy elaljasult,hogy önként,kéjjel ölt,nem csak parancsra....”
Azonkívül azért kavar fel mert Magyarország a zsidóság ellen elkövetett tömeggyilkosságokban vett részt és nem más népek ellen elkövetett népirtásokban.
Valamint a kommunizmus magyar áldozataival történtek is megrendítőek.
De a szélsőségek erősödése miatt is kell megemlékezni a holokausztról a kommunizmus meg elmúlt de ezek is tragédiák az magyar nemzetre nézve.
Azonkívül Magyarországot a legtöbb magyar zsidó hazájának tekinti.
A történelem során mikor Magyarország háborús időket élt állt bizony zsidók is kivették részüket a harcokból.
Török háborúk a középkorban,vagy akár a 1848-49 forradalom és szabadságharcot említve,vagy az 56-s események.
tényleg nem értelek kérdező, hogy mi a bajod.
elhiszem, hogy szar volt a holokauszt, de miért kell minden fölé emelni? és miért kell egyfolytában erről beszélni?
és főleg, miért csak a zsidókról beszélsz? látod ez megint manipulálás. a holokausztban a hivatalos adatok szerint is sokkal több nem zsidót nyírtak ki mint zsidót.
a szélsőségek pedig pont ezért jöttek létre (nem nem a jobbikról beszélek), mert egyfolytában ezt ajnározzák. tudod mi a lényege az egész holokauszt témának? a pénz, semmi több. az áldozatok leszármazottainak nagy része csak a pénzre hajt és a kártalanításra. izrael is így lett létrehozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!