Jeruzsálemben miért érződik erőteljesen ázsiai hatás?
"Ugyanezen képlet mentén kérdezel egy állítást Jeruzsálemről. Talán arra kellett volna rákérdezni, hogy egyáltalán érződik-e ázsiai hatás, nem pedig azt állítani, hogy érződik ("ßuzi vagy"), és rákérdezni valami másra ("miért érződik?").
Te állítasz valamit, és azt akarod, hogy mi támasszuk alá az állításodat. "
Jó nagy hülye vagy 53%-os, és még te vagy itt felbőszülve. Ennyire ostoba embert, mint te régen láttam.
Ezek szerint, ha azt mondom, hogy zöld a fű, (ez egy állítás ahogy írod) és én pedig megkérdezem: MIÉRT zöld a fű?? Akkor ez szerinted baromság és elképzelhetetlen?
Gondolkozz el magadon ügye-fogyott......
Igen, állítok valamit, amiről tudom, hogy létezik és van, és meg merészelem itt kérdezni, hogy miért van?
Ne legyen gyereked.... Orbitálisan hülye vagy! Még egyszerű kérdéseire sem fogsz tudni válaszolni, hogy MIÉRT van az úgy, e helyett, elhajtod majd jó messzire és őt nézed hülyének, hogy merészelt ilyet kérdezni! Hát gratula a rettenetes sok eszedhez komolyan!
"A fű zöld = Jeruzsálemben ázsiai hatás érződik."
- Beteg kérdező, 2017
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!