Jeruzsálemben miért érződik erőteljesen ázsiai hatás?
Te állítottál valamit, és nekünk kellene alátámasztani a te állításodat?
Wat?
Tudod mi az a "loaded question"?
Itt egy példa rá általános iskolából (mármint, a gyerekektől, nem nyelvtan óráról):
"Anyád tudja, hogy ßuzi vagy?"
Ugyanezen képlet mentén kérdezel egy állítást Jeruzsálemről. Talán arra kellett volna rákérdezni, hogy egyáltalán érződik-e ázsiai hatás, nem pedig azt állítani, hogy érződik ("ßuzi vagy"), és rákérdezni valami másra ("miért érződik?").
Te állítasz valamit, és azt akarod, hogy mi támasszuk alá az állításodat. Ennyi erővel cherry pick-elhetsz az internetről bármit, ami alátámasztja minden állításod, és akkor mindig igazad lesz. :)
Érződik, csak arra nem tudod a választ, hogy miért? :) Ez volt a kérdés, és te totál hülye vagy hozzá. Felesleges magyaráznod a bizonyítványod, így még mélyebbre süllyedtél és még nevetségesebb vagy.
Mi lenne, ha olyan szólna hozzá, aki tényleg érti is a kérdést, és tud is rá válaszolni? Ja, ilyen nincs, vagy nem tévedt ide.
Lol, kettőnk közül nem én vagyok annyira gyökér, hogy nem értem meg, amit a másik leír, hiszen az utóbbi kommented alapján még mindig fogalmad sincsen, hogy mi az a loaded question.
Segítek: NEM kérdezünk töltött kérdéseket, mert az égvilágon semmi értelme sincsen, és csak hülyének fognak nézni tőle, mint ahogy nézlek én is, meg az előző válaszolók is.
Ha te úgy érzed, hogy ázsiai hatás érződik jeruzsálemben, akkor honnan az anyánkból tudjuk, hogy te miért érzed azt? Vagy ha más is azt érzi, akkor miért nem tőlük kérdezed, te szerencsétlen? :D
Próbáld újra, haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!