Miskolci kolisok! Melyik kollégiumba menjek?
Szóval: minthogy felvettek a Földesbe már csak egy nagy gondom van: melyik a "legjobb" koli Miskolcon? Jó messze lakom Miskolctól (kb. 120-40 km) ezért ha lehetséges szeretnék hétvégén is bentmaradni. nehezen torelálom ha egy kollégim/iskola nagyon-nagyon szigorú és következetes, de azért olyan kollégiumba se szeretnék beköltözni ahol meg mindent szabad (pl.: Teleki). Szóval valami köztes megoldás kéne.
A másik: küldtek a jánlást a Karacs Teréz Leánykollégiumból és Központi Leánykollégiumból. Van esetleg tapasztalatok erről a kettöröl?
Nagyon köszi! :)
Na lányok titeket felvettek? Engem igen, csak azt sajnálom, hogy nem tudok menni a táborba, mert akkor pont nyaralni fogunk.
96%-os voltam
igen engem is felvettek :)
De állítólag az igazgató már az elején elszólta magát, hogy mindenkit felvesznek. Gondolom nincsen elég gyerek. Én mondjuk "táborba" is megyek. Tényleg: az hol lesz? A koliban? Csak mert írták, hogy vigyek lakatot a szekrényhez... Kiváncsi vagyok mi lezs :)
Hát mentem, de rögtön a második nap 8első éjszaka) rám is jött egy hányásos bisz-basz, így második nap délutánnyán már jöttem is el.
Az elsőnap... Ott késve érkweztem de nem bánom! Az igazgató tartott valami Miskolc-imertetőt. Nos abból már 15 perc is sok(k) volt. A többiek meg 1-2 órája halgathatták. :D
Utánna kaptunk enni. Fura módon a kaja finom volt.
Utánna volt valami Teaház dolog, aminek az volt a lényege, hogy kaptunk teát :D Derékig nyomtam cukorral de úgy is keserű volt. az asztalra meg tettek ilyen óriási papírt, meg mellé zsírkrétát. Mire eljöttünk mer nem sok sima felület maradt :D
Aztán lehetett menni focit nézni. Közben én (meg úgy álltalában a csajok) csak lödörögtem. Össze akadtam egy kedves lánnyal. Meg a szobatársam is, így úgy döntöttünk, hogy cserélgesünk már, hogy mi négyen egy szobában lehessünk. Huh! De addig csereberélt mindenki amég a felügyelő tanár fel nem cseszte magát. Fogta ki állt a folyosó végére és elkiálltotta magát, hogy mindenkinek sorakozó van! XD De végül sikerült egyszobába kerülnünk.
Aztán az egyik lány kiült az ablakba (a legfelső szinten voltunk) amikor meg jött a tanár csak annyit mondott (halál nyugodtan): csokolom. Tanár az szívbajt kapott!
Atán villanyoltás volt, ammi anyit jelentett, hogy mindenki addig van fent amég akar, csak legyen csöndben. Minket me lecsesztek, miközben a szomszéd szobában ment a buli...
Aztán beszélgetünk utánna meg "aludtunk". Ez anyiból állt, hogy mindenki nagyon csendbe volt mert a többiek biztosan alszanak :D
Aztán olyan 5 körül elkezdtem hányni. De még a vizet is kihánytam. Mivel egész nap az ágyamban voltam így meghalgathattam a takarító néni nyávogását. Pl.: véletlen lehánytam a takarót. Lehúztam. Megyek le, közben fogom a falat, mert hát állni nem bírok és utánnam kijált: GYERE MÁ' VISSZA HE! Itt hagytad a takródat!
Kevés hiányzott hozzá, hogy vissza szoljak...
Hát kb. ennyit tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!