Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok Stohl Andráshoz?...

Mit szóltok Stohl Andráshoz? Nem durva? De egyben szerintem vicces is. Egyszer volt ilyen esete.

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 18:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az előző felesége is a részegeskedés miatt vált el tőle. Ez a mostani macája ki akarta menteni (beült helyette a terepjáróba (RTLKlub Hiradója),ez már nemcsak ittas vezetés, súlyos sérüléssel járó baleset okozása, cserbenhagyás, utána is vezetett tovább részegen (a macája autóját), szerencsére nem ölt meg senkit. Mezei pógárnak ez ÖT ÉV, örökre elvett jogosítvánnyal együtt.
2010. máj. 8. 19:26
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Beképzelt, pökhendi CELEB ez, nem színész, emberileg NULLA.
2010. máj. 8. 19:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Rúgja ki az RTL. Ennyi. Ezzel is csak magát minősítené, ha egy ilyen gerinctelen embert képernyőre küldene.
2010. máj. 8. 19:31
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

a baleset magában nem feltétlenül elítélendő.Bárkivel előfirdulhat..(figyelmetlenség stb.)

De h.ittas volt és még el is hajtott+másra akarta hárítani a felelősséget,ez gerinctelenség:O

csalódtam benne.

2010. máj. 8. 19:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

RTLKlub kirúgta.

[link]

2010. máj. 8. 20:00
 16/27 A kérdező kommentje:
100% hogy nem fogják börtönbe zárni!! mivel "híresség" pedig nem ártana hátha tanulna végre a leckéből.!!
2010. máj. 8. 20:00
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Né má "szégyelli magát"?! Ki hisz neki még ezután?
2010. máj. 8. 20:02
 18/27 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 20:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire hihetetlen - régebben már itt az oldalon is leírtam - de engem egyszer itt Tatabányán a bánhidai katolikus templomnál majdnem elcsapott Stohl. Biciklivel mentem a fácánoskert felé a kórháztól, erre abban a nagy éles kanyarban (ami egyébként egy eléggé komoly lejtő) átjött az én sávomban. Épp hogy sikerült elkapnom a bicót. Előszörre bármilyen furcsa rátippeltem. Nem nehéz felismerni őt. Aztán aznap este megerősödött a felvetésem, egy Pesti forgatásra sietett fel.
2010. máj. 8. 20:05
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nemcsak ivott, valószínűleg mobilon (egy kézzel vezetve) locsogott-fecsegett is. Mint a díszes magyar pökhendi luxus terepjárósok többsége! Sajnos nemcsak ők, pedig rengeteg balesetet okoznak az ilyenek.
2010. máj. 8. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!