Szerintetek mit kaphatok azért a vallásos sulimba ha piercinget rakatnék az alkaromra?
A házirendbe nemigazán találtam erre vonatkozó szabályzatot, csak az iskolába illő öltözködést meg a hajfestést említi.
Tudom hogy nem egy szokványos hely a piercing számára az alkar,talán ezért is lenne egy kicsikét feltűnő. (Vagy tévedek?)
szerintem csináltass nyugodtan.
Igazából semmit nem tudnak ellene csinálni, max. kicsit piszkálnaka tanárok, de pff...
Szal hajrá! =)
sajnos semmit...
de remélhetően már nem sokáig
Egy oldalon láttam,mint extrém piercing és egyből megtetszett:)
Amúgy azt halllottam hogy manapság már bárhova raknak,szóval én meg se lepődök...
Ja és 16 leszek most júniusban.
énis 16 leszek (2 hét múlva :D )
és egyszerűen nemértelek :D (én írtam az előzőt is) nem a suli vagy ilyesmi miatt, hanem úgy alapból, hogy hogyan tetszhet...:D ja kerestem képet de nem találtam, úgyhogy még mindig nem tudom elképzelni...:$:) de fiú vagy vagy lány? júúj alkarba? fú ez olyan fura...:D meg nem félsz hogy fáj meg begyullad meg ilyesmi...?:D bocs hogy ilyen hülyeségeket kérdezek:$:) (amúgy megengedik a szüleid)
ja boldog szülinapot majd jövő hóra:)
Köszi,neked is boldog születésnapot majd:)
Most hirtelen nemjut eszembe az oldal címe ahol láttam de ha beírod a GOOGLE-be hogy "piercing varázs" kifog hozni egy oldalt és ott az extreme menüpont alatt megtalálhatod hogy hogyan is néz ki:)
Amúgy lány vagyok,a szüleim még nemtudnak a kis akciómról, még nemigazán beszéltem velük erről.Fájdalomtól abszolút nemfélek elég mazochista típus vagyok xD Ha esetlegesen begyulladna semmi vész kiveszem aztán remélhetőleg nem halok bele.
Én igazándiból még mindig a sulim miatt parázok a legjobban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!