Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kaphatok...

Szerintetek mit kaphatok azért a vallásos sulimba ha piercinget rakatnék az alkaromra?

Figyelt kérdés

A házirendbe nemigazán találtam erre vonatkozó szabályzatot, csak az iskolába illő öltözködést meg a hajfestést említi.

Tudom hogy nem egy szokványos hely a piercing számára az alkar,talán ezért is lenne egy kicsikét feltűnő. (Vagy tévedek?)

2010. máj. 7. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem csináltass nyugodtan.

Igazából semmit nem tudnak ellene csinálni, max. kicsit piszkálnaka tanárok, de pff...

Szal hajrá! =)

2010. máj. 7. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Akassz rá egy keresztet, vagy egy Mária medált a pírszinge, így talán még dicséretben is részesülsz majd :P xD
2010. máj. 7. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

sajnos semmit...

de remélhetően már nem sokáig

2010. máj. 7. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
alkarba? azt hogy lehet? nem mintha akarnék, de... fú ez hogy jutott eszedbe? és hány éves vagy?
2010. máj. 7. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy oldalon láttam,mint extrém piercing és egyből megtetszett:)

Amúgy azt halllottam hogy manapság már bárhova raknak,szóval én meg se lepődök...

Ja és 16 leszek most júniusban.

2010. máj. 7. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

énis 16 leszek (2 hét múlva :D )

és egyszerűen nemértelek :D (én írtam az előzőt is) nem a suli vagy ilyesmi miatt, hanem úgy alapból, hogy hogyan tetszhet...:D ja kerestem képet de nem találtam, úgyhogy még mindig nem tudom elképzelni...:$:) de fiú vagy vagy lány? júúj alkarba? fú ez olyan fura...:D meg nem félsz hogy fáj meg begyullad meg ilyesmi...?:D bocs hogy ilyen hülyeségeket kérdezek:$:) (amúgy megengedik a szüleid)

ja boldog szülinapot majd jövő hóra:)

2010. máj. 7. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi,neked is boldog születésnapot majd:)

Most hirtelen nemjut eszembe az oldal címe ahol láttam de ha beírod a GOOGLE-be hogy "piercing varázs" kifog hozni egy oldalt és ott az extreme menüpont alatt megtalálhatod hogy hogyan is néz ki:)

Amúgy lány vagyok,a szüleim még nemtudnak a kis akciómról, még nemigazán beszéltem velük erről.Fájdalomtól abszolút nemfélek elég mazochista típus vagyok xD Ha esetlegesen begyulladna semmi vész kiveszem aztán remélhetőleg nem halok bele.

Én igazándiból még mindig a sulim miatt parázok a legjobban:D

2010. máj. 7. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ja látom. ha ezt a szőröskezű fickót kell nézni. szerintem nem fogják a tanárok észrevenni. vagyhát nem tudom. az én sulim egy "sima gimi", így, hogy ide járok, én meg merném csináltatni(elméletben persze!:) ) de nem tudom mennyire konzervatív a sulid... de szerintem nem feltűnő ez az izé... amúgy szerintem max kivetetik veled, nemhiszem, hogy kirúgnának vagy ilyesmi, de ha tudsz, azért nézz utána a házirendben, vagy valahol, hogy szerepel-e valami tiltólistán...:) na megyek aludni:$:D sziasztok:)
2010. máj. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!