Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik nem Borsod megyeiek, mi...

Akik nem Borsod megyeiek, mi a véleményük Borsodról?

Figyelt kérdés
Ha nézem a híradót, vagy hallom az embereket fent Budapesten, mindig azt hallom hogy Borsodba sok a cigány, sok az éhező, nélkülözés van, innen mindenki elmegy, veszélyes környékek vannak, nincs munkahely, az ország legrosszabb megyéje stb. Ezt tényleg így látják azok akik nem idevalósiak?

2017. jan. 21. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Én borsodi vagyok, nem egyszer hívtam már el magunkhoz ismerősöket.

A táj tetszik nekik, de egyébként fogják a fejüket.

Nem csodálom.

2017. jan. 21. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is Borsodi vagyok.
2017. jan. 21. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Nem borsodi vagyok. Bács megyei.

Én pl kifejezetten szeretem Miskolcot. Nekem bejön az a város. Van egy hangulata annak a helynek. Sárospatak, Tokaj hangulatos kis városok. Zemplén az apró kis falvaival az ország egyik legszebb része.

Viszont van Borsodnak hihetetlenül lehangoló részei is. Egyszerűen olyan mintha megállt volna ott az idő. Nyomasztó az a szegénység, az hogy az ország egyszerűen cserben hagyta azt a vidéket akkor mikor a bányászat és a nehézipar befuccsolt.

2017. jan. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!