Nem néznének ki ezért az Operaházban?
Figyelt kérdés
Karácsonyi ajándék gyanánt kaptam egy jegyet az Operaházba a holnap esti előadásra. Nagyon furcsán néznének rám ha zsíros hajjal mennék? Ne nevessetek ki, gyorsan zsírosodik a hajam, minden nap mosom, és azt tanácsolták hogy csak hetente mossam így majd hozzászokik a hajam és egy idő után elég lesz csak egy héten egyszer mosni. Tegnapelőtt mostam utoljára. Nem tocsog a zsírban, de sajnos látszik. Olyan elegáns kalapom nincs, sapkában meg nyilván nem illik menni. Mit fognak gondolni? Vagy mossam ki "csak" ezért? Nem arról van szó, kimosom én, csak szeretném már minél előbb rendbe tenni. Életemben először megyek oda, gondolom elég "sznob" emberek járnak oda.2017. jan. 7. 19:54
2/5 anonim válasza:
Van ruhatár, ott le lehet adni a kalapot és a sapkát is. A sötét nézőtéren senkit nem érdekel a hajad állapota, aki a zenéért megy oda, azt pláne nem.
4/5 anonim válasza:
Ha rád is néz valaki és gondol rólad valamit, akkor is 5 másodperc után el fogja felejteni, hogy létezel.
5/5 anonim válasza:
Én csak azt nézem ki, aki beszélget előadás alatt, előveszi a telefonját, vagy elkezd bent enni. Esetleg még ha valaki nagyon oda nem illő ruhában megy, pl. túlméretezett reklámpólóban.
Remélem, jól szórakoztál, és nem keltett túl nagy feltűnést a hajad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!