Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A zsidóknak mi a véleménye a...

A zsidóknak mi a véleménye a holokausztról? Csak üzletnek tekintik?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 06:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

"Róluk valahogy nem esik szó... szinte tilos beszélni, pedig több magyar halt meg így, mint ott magyar zsidó."

Teljesen egyetértek veled, Lengyelországban a zsidók megtiltották, hogy a keresztények emeljenek egy emlékművet az ő halottainak, akkor miről beszélünk.

2010. máj. 4. 10:38
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

hol írtam, hogy túl soknak tartom?

És ne márhogy az USA-ban 63 legyen az átlagéletkor?

De egyébként nem az a vita tárgya, hogy lehetnek e 3. 4. generációs zsidók, hanem csak arra próbáltam/tuk felhívni a figyelmedet, hogy bizony vannak még túlélők, akik nem kirívóan idősek és nincsenek is kevesen.

Nem ők perlik a MÁV-ot, hanem pár ügyvéd, akik kerestek érdekelteket, akik belmentek egy ilyen hülyeségbe, szerintem maguk sem tudják miért. Persze itt vissza is kanyarodhatunk, hogy ezek az ügyvédek zsidók, akik üzletet látnak ebben vagy csak simán ügyvédek - de mindenképp az üzletet látják ebben. És számtalan országnál bepróbálkoztak, csak ott el is vesztették a pert.

Persze mivel ilyenekkel van tele az országunk mint te, nem csodálkoznék azon sem, ha ellenünk nyernének.

2010. máj. 4. 10:59
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

Ja és egy percig sem tagadtam, hogy nagy businnes épült a holkauszt köré. Akár több órás előadást is tudnék neked tartani róla, hogy miért és kik építették ki ezt az "üzletágat".

Mert vannak elképzeléseim, illetve olvastam, tanultam is róla sokat (kimondottan a holokauszt businnesről)

2010. máj. 4. 11:02
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
ha megerőltetném a fejem, még a szerzőt is meg tudnám mondani ki írt erről tudományos megalapozottsággal könyvet is. (semmi rasszista és náci ideológiától vezérelve) hanem tényekre alapozva.
2010. máj. 4. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
A zsidók egyfolytában nyomás alatt tartják a német kormányt, hogyha nem támogatják őket, akkor még több mindent pakolnak ki abból az időszakból róluk. ezért a német kormány szépen "támogatja" őket, csak hogy csöndben maradjanak. Pénzzel, fegyverekkel...
2010. máj. 4. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
Nézd meg Elie Wieselt. Ő egy állítólagos holokauszt-túlélő, a hangosabb fajtából. Soha meg nem mutatta a karjába tetovált sorszámot, vajon miért? A születési időpontját sem árulta el soha pontosan, illetve, ha mégis, akkor két különböző alkalommal két különböző dátumot adott meg. Az eredeti neve is tisztázatlan, és - mivel semmi sem biztos róla - az is, hogy egyáltalán zsidó-e. Na, neki üzlet a holokauszt, az biztos. De így általánosan azért nem jelenteném ki, hogy "a" zsidóknak, mert biztos van olyan, akinek nem. De ezeket nem azok között találod meg, akik a Jobbik nevét hallván üvöltöznek, hogy "náczik, jájj, újra holokauszt, segítség, gyorsan kárpótlást, mielőtt még elgázosítanak!". Ők csöndben vannak. És talán jobb is nekik.
2010. máj. 4. 11:36
 17/20 anonim válasza:
37%
Kapjátok már be. Mindenki a Holokausztot egyedi példanélküli dolognak tekinti a világban pedig számtalan ilyenre volt példa és az ,hogy az én nagy és déd szüleim fele szibériába halt meg? Azért ki ad nekem pénz ki kérdezte megtöllem ,hogy milyen érzés? Mikor tiltakozhatok az ellen ,hogy ez senkit nem érdekel de a holokausztrol már törvény is van? Én tényleg nagyon sajnálom a holokausztot a világ szégyene de kérem háboru volt hidje el minden zsido ,hogy senkinek se volt akkor könnyü.
2010. máj. 4. 12:08
 18/20 anonim ***** válasza:
52%

ha valóban így volt kaptatok kártérítést csak esetleg nem kértétek. Több ismerősöm (közeli) kapott érte.

Jó persze nem összemérhető, mert kb ilyen volt: (nem tudok pontos összeget), hogy após kapott 5 Ft-ot, a zsidók 3000 Ft-ot. (Sajnos most nincs itthon senki aki pontos összeget tudna mondani.)Ez vitathatatlan.

De adtak kártérítést Szibériáért is, az is tény.

2010. máj. 4. 12:43
 19/20 anonim válasza:
53%
500FORINTOT kapott nagy apám havonta amig élt:D:D:D uszunk azota is a pénzben.
2010. máj. 4. 16:42
 20/20 anonim válasza:
szerinted ők mit nem tekintenek üzletnek?
2010. jún. 9. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!