Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ajándék a barátomnak szülinapj...

Ajándék a barátomnak szülinapjára! De mi? SEGÍTSETEK LÉTSZIVES!

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt és szeretném egy nagyon kreatív ajándékkal meglepni szülinapja alkalmából.A lényeg,hogy aranyos legyen amin mosolyoghat,hogy ha pár év múlva ránéz:)

ő 17F

én 16L

Akinek van ötlete azt kérem szépen segítsen!

előre is köszönöm:)

2010. máj. 3. 23:08
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Csinálj neki egy kis dobozt(dekor)rakj bele szárított szirmokat...és rejts el valamit a dobozban.Pl:Lehet csináltatni 600ft-ért ilyen foto üzletekben hógömböt,amibe te rakathatsz képet.Mondjuk magatokról.Vagy ha jól állna neki vmi fából készült nyaklánc,karkötő.Vagy rakhatsz szív alaku dobozba saját készítésü csokit,sütit.... NAH,ez után csinálj kis kártyákat,amikre ráírsz olyat mint pl:tv,szekrény,hütő....és elrejted ezeket a kártyákat,természetesen úgy hogy ,amit megtalál ott legyen a követlező kártya,az uttcsó helyen meg az ajándék:)

Egy kártyára simán ráírhatod magadat,és mikor odamegy vagy te adod neki oda az ajándékot vagy egy ujjabb kártyát,meg fog lepődni.Na,mit szólsz?

2010. máj. 4. 13:55
 22/24 A kérdező kommentje:
ez tök jó ötlet köszi meg az összeset is köszönöm:)
2010. máj. 4. 18:21
 23/24 anonim válasza:
100%
Örülök,hogy segíthettem. Tudod én 22 vagyok és most lesz 2 éve,hogy van barátom.2 év alatt állandóan valamilyen okból agyalnom kellett az ajándékötleteken,xal....gyakorlott vagyok:)XD
2010. máj. 6. 09:58
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
gruppen
2010. máj. 6. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!