Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lakótársam és a bögrém...

Piriiiii kérdése:

A lakótársam és a bögrém esete (? )

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem be egy albérletbe két lány mellé lakótársnak. A két lánynak volt már hasonló problémája ezalatt az idő alatt egymással, s mivel napok óta nem találtam a bögrémet, kíváncsiságból átnéztem a "ludasnak tűnő" lány szobájába (alapvetően tiszteletben tartom mások magánszféráját és nem szoktam más dolgaihoz nyúlkálni, de megalapozott gyanúm beteljesedett). A bögre ott volt. Most áthoztam magamhoz, de még én érzem magamat furán és rosszul, hogy bementem a szobájába és elvettem. Anyám azt tanácsolta, hogy nem kellett volna elvennem, csak megkérdezni, nincs-e nála (jelenleg a lány nincs itt, szerintem elutazott (én is csak tegnap jöttem vissza ünnepi családlátogatásból).

A bögre szempontjából bagatell dolog (bár az egyik kedvenc bögrém és most csak két bögre van az albérletben, amit használni tudok. Viszont a konfliktus elkerülése és a kellemes légkör megmaradása végett mégis fontos.

Mit tegyek? Mert bizonyára fel fog tűnni neki, hogy nincs ott, meg az is, ha látja a mosogatóban vagy akárhol a konyhában, aztán még számonkéri, hogy miért jártam a szobájában... (mellékesen megjegyzem, ő mindig bejön a szobámba, mivel itt kapcsolható be és ki a fűtés, de persze ez más eset). Tegyem vissza és kérdezzem majd meg, ha visszajön, vagy mossam el és használjam?

2016. dec. 29. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

használd, valószínűleg már rég nem emlékszik rá, hogy hol hagyta azt a bögrét

vagy ha esetleg rákérdez (bár elég kizártnak tartom), megmondod hogy szükséged volt rá és csak benéztél hozzá, hogy esetleg nem ő használta és felejtette a szobájában

ebben szerintem nincs semmi, ami miatt haragudhatna

ne csinálj ebből ekkora ügyet, nem lesz belőle semmi :)

2016. dec. 29. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mosd el és használd, viszont ha visszajön, megkérném, hogy ezt a bögrét ne használja, mert az a sajátod, te se használod a többit, ő se használja a tiéd.
2016. dec. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!