Mit szóltok ehhez a kihíváshoz? Én is Youtuber vagyok, és agyalok rajta, mert ez ilyen lánc-kihívás. Lehet belőle baj?
Retardált gyökér divatmajom idióta, aki ilyet csinál.
Arra, meg nem is reagálnék, hogy "Youtuber" vagy...
most mi a baj?
amúgy értelmes válasz volt, köszi
á dehogy, az Ikea ki van akadva, már én is megkaptam a levelet tőlük h eszembe se jusson, mert nagyon sok országban csinálják ezt az ismertebb youtuberek és én még ott se voltam, de már küldtek nekem is levelet.
Végül is lehet reklámként, fene tudja, de sztem akkor nem ellenkeznének ennyire.
egy másik páros meg McDonaldsban csinálta meg, az is haláli volt.
Ilyen nehéz kitalálni valami újat? Kapásból tudnék írni most egy jó ötletet. De nem írom le. Mert akkor már ez sem a te ötleted lenne.
Utóirat:
Mintha a feliratkozószámtól függene az hogy ki a jobb videós. Pathetic...
megdöbbensz akkor biztos: sztem se attól függ. sőt ismerek olyat is, aki az egyik legértelmesebb és csak 15 ezer van neki kb.
mondjuk én inkább a technikai részben vagyok otthon, de azért jók a témáim (pl. hogyan cseréjünk izzót hasonlók, a vásárlások rejtelmei stb).
amúgy láttad a legutóbbit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!