Szerintetek nem ciki átmenni Szlovákiába nagymagyarországos matricával a lökhárítón?
Én alapból hülyeségnek tartom ezt a trianon témát masszírozni. Főképp nem tudom minek kell ezzel villogni.
De a kérdés alapvetően arról szól hogy ha mondjuk innen átmegyünk ilyen matricákkal, ahhoz mit szólnak a szlovákok?
Nem hát. Hadd szokja a szlovák paraszt, akkor majd könnyebben viseli.
"a magyarok imádnak provokálni, ellenségeskedni"
Azok a zsidók, ne keverd a két népet.
Nem Szlovákia, de mi egyszer mentünk úgy Erdélybe, hogy az egyik kocsin ilyen volt. Tartottam tőle, hogy a románok szétverik, de a kutyát nem érdekelte.
A legjobban az tetszik, amikor a göthös francia kocsikra ráragasztják. Fizet nekik milliókat a kocsiért, de ez biztos elégtétel, hogy rajta van.
Amúgy csak egy történelmi térkép, kár feszengeni, felülbírálni sose fogják, valamint ma már bárki mehet bárhova.
"Ők már túlléptek ezen a gyerekes hozzáálláson amit a magyarok tanúsítanak állandóan"
Vidáman kezdődik a napom...
Szerintem nem tudja a kutya sem, hogy mit jelképez a matrica. Pl. ha egy szlovák átjönne egy olyan kocsival, amin a Nagymorva Birodalom kontúrja lenne egy apró matricán, benne a szlováknak kinevezett címerrel, akkor gondolod, hogy valaki rájönne, hogy mit akar ezzel?!
Másrész az meglehetősen szobacica, aki azt gondolja, hogy a szlovákok aztán nem nacionalisták. Ott még a baloldal is jobboldalibb, mint nálunk a jobboldal...
" ellenségeskedni, de a szlovákok nem igazán vevők erre. Ők már túlléptek ezen a gyerekes hozzáálláson amit a magyarok tanúsítanak állandóan. ."
Már megint hazudozol? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!