Durvább, szókimondóbb, utálatosabb vagy itt, mint szemtől szemben?
Szókimondó vagyok én az életben is, csak itt nincs hangsúly,és szemkontaktus, hogy érezzék az emberek mit hogy szeretnék közvetíteni feléjük, ezért gyakran gondolják, hogy durva vagyok. Holott az igazságot mondom ki, de sajnos azt tapasztalom hogy egyszerűen ezt az emberek a mai napig nem bírják elviselni, ha valaki felébreszti őket az álmaikból.
És amikor valami irtó hülye tudatlan barom állat, valami irtó hülye nagy baromságot leír, az végtelenül elkeserít és ezt ki is fejtem :) És azért valljuk be, ebből van itt bőven. És szeretném hangsúlyozni, hogy tisztelet a kivételnek.
Na meg a csordaszellem, egy kérdésnél ha a válaszolók többsége ír valamit, annak kell az igaznak lennie, és aki esetleg egymagában szeretne kiállni egy vélemény mellett, összefognak és "szétrugdossák", képtelenek elfogadni, hogy másnak más a véleménye és tapasztalata.
Amúgy is már egyszer itt leírtam, egy lakatlan szigetre mennék a kutyámmal az emberek butasága és tipró természete miatt. nem kell ide világháború, pikk-pakk kipusztítjuk egymást hamarosan.
A regisztrációm kezdetekor igen. Mostanában azért próbálom visszafogni magam, hiszen a másik végen is emberek ülnek, és sem szeretem, ha bunkóznak.
De aki tapló, vagy ostoba, az néha megkapja a magáét, főleg rosszabb napjaimon.
Nekem van egy olyan jellemhibám, hogy néha a valóságban is elszólom magam. Ha valami nem tetszik - emberi viselkedések, egy épület vagy bármi - akkor hangosan megnyilvánulok. Ezt talán nem kéne.
Igen, szókimondóbb vagyok, és anyázok is. Elismerem, hogy élőben nem merek senkinek se anyázni, mert tisztában vagyok testi adottságaimmal, és tudom, hogy bármikor odajöhet, és szétverheti a pofám! :D Itt viszont azt mondok, amit gondolok, és minden véleményem szabadon kinyilvánítom. Mert itt megtehetem, és nem kell félnem, hogy esetleg a véleménykinyilvánításomért elverik a "p.csám".
Egy őszinte lélek ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!