Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Durvább, szókimondóbb, utálato...

Durvább, szókimondóbb, utálatosabb vagy itt, mint szemtől szemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 16:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Én alapjáraton is ami a szívemen, az a számon típusú ember vagyok, úgyhogy ennél szókimondóbb itt sem lehetnék :)
2010. máj. 2. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
De érdekes, hogy itt mindenki azt mondja, hogy élőben is szemtől-szembe megmondja a véleményét, de akkor miért van az, hogy akárhová megyek, képmutatást, megjátszást, sunyítást tapasztalok? Vagy csak én forgok az átlagnál rosszabb társaságban?
2010. máj. 2. 17:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég kevés az ilyen ember, aki meg mondja. A baráti/ismerősi társaságomban (ami szókimondásomnak hála nem túl nagy :S) per pillanat senkit sem tudok mondani, aki a szemembe merné mondani az igazságot. Persze az is lehet, hogy azért nem, mert félnek, hogy visszavágok..
2010. máj. 2. 17:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Gyáva netpatkány vagyok.
2010. máj. 2. 17:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen szókimondóbb vagyok itt!
2010. máj. 2. 17:33
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz kedvem van, akkor igen :S De amúgy is kimondom, amit gondolok, csak akkor nem olyan nyersen fogalmazom meg, hanem emészthetően és elfogadhatóan :)
2010. máj. 2. 17:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem vagyok, csak őszinte. Azt mondom, ami az önálló véleményem. Ha valami nem tetszik, akkor azt élőben is megmondom az illetőnek (igaz, néha nem túl diplomatikusan). Nem szeretek kioktatni másokat, néha az észrevételem mégis olybá tűnik, hogy az.
2010. máj. 2. 17:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

sokkal!!

az életben konfliktus-kerülőbb vagyok:D

2010. máj. 2. 18:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Durvább nem, de talán többet mondok itt.

Magamról is, és a kérdések is felhatalmaznak arra, hogy pl. magánügyekben elmondjam a véleményem.

Személyesen nem szoktak ilyen intimnek nevezhető kérdések felmerülni a környezetemben.

Igyekszem nem utálatos lenni. Nincs is miért.

2010. máj. 2. 18:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten igen, elégre név és arc nélkül tehetem, de törekszem itt is a kulturált megnyilvánulásra... amíg valaki fel nem húz.
2010. máj. 2. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!