Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen lenne a világ ha a Te...

Milyen lenne a világ ha a Te törvényid szerint működne minden?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 12:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A Föld népessége NAGYON lecsökkenne.
2010. máj. 2. 13:44
 12/26 anonim ***** válasza:

Sokkal kevesebb ember lenne. Magyarország határai etnikai alapúak lennének, szóval nagyobb lenne az ország. A cigányok eltűnnének, nincs rájuk szükség. A gazdaság jobb lenne, nem globalizált. Amit csak lehetne, itthon termesztenénk. A maradék emberek között mindenki egyenlő lenne. Legalábbis nem lenne ez a rétegződés. Mindenki ugyanúgy jól élne, nem lennének szegények. A bűnözől reális büntetést kapnának. Jobb lenne az eü. Mindenki boldog lenne. Szóval szép és jó lenne minden.

A többi ország és kontines irányítását pedig meghagyném másoknak. Én nem törölnék el egy országot vagy kontinenst se.

15/l

2010. máj. 2. 14:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Semmi se lenne olyan amilyen, mert minden olyan lenne amilyen nem. Sőt mi több, ami az lenne, az nem lenne az

és ami nem az lenne, az az lenne.

2010. máj. 2. 15:12
 14/26 A kérdező kommentje:
"Kiírtanám a gyilkosokat," még ilyet...:D
2010. máj. 2. 15:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A társadalomba beilleskedni képtelen egyéneket kiiktatnám, megsűríteném a buszjáratokat. Szeretném, ha este bátran lehetne menni anélkül, hogy félnék mikor rabol ki Gazsi a haverjaival.

15/l

2010. máj. 2. 16:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal jobb... Úgy általában. Persze a mostani hatalmasok és gazdagok nem örülnének neki, a többség számára jobb lenne.

Az egész Föld egységes lenne nyelvben és vallásban, egy ország lenne az egész, mindenki egyformán jómódban élne, a pénzalapú gazdaságot felszámolnám, nem állnának útba az komoly fejlesztések, felfedezések útjába a pénzügyi érdekek és még sok minden más.

2010. máj. 2. 16:49
 17/26 anonim ***** válasza:
16:49 vagyok 20/F
2010. máj. 2. 16:50
 18/26 anonim válasza:
Az én világom szarabb lenne, örüljetek,hogy ez van :'D
2010. máj. 2. 16:51
 19/26 anonim ***** válasza:
Mindenki betartaná a Tórát és boldogok lennének
2010. máj. 2. 17:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Sokan a kommunizmus ideálját írták itt le, főleg a 20 év alattiak. Pénznélküli világ, mindenki egyenlő, nincsenek határok, stb. Érdekes. Akkor ezek szerint mégsem volt olyan rossz dolog? ;)
2010. máj. 2. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!