Mitol szamit valaki felnottnek? Nem jogilag.
ugyertem mik azok az erenyek, olyan dolgok amelyek meglete v eppen hianya miatt nevezunk valakit felnottnek.
egy beszelgetesben (anonim chat-eles) feljott a felnottseg temakore, es en szeretek nevetni, viccelodni, es nem mindent halalos komolysaggal nezni/venni erre aztmondtak h "latszik mennyire vagy felnott" nyilvan szarkazmussal..
itt otlott fel bennem a kerdes h ezert ne szamitanek felnottnek? ez nevetseges.. csak mert viccesen IS feltudom fogni a dolgokat megnemvagyok gyerekes.
Valamennyire negatívan látom azokat az embereket, akik felnőttnek képzelik magukat, nem tudom miért. Szerintem is az a jó, ha valamennyire sikerül megmaradni gyereknek. Persze fontos a felelősségérzet, meg a saját helyzetünk és szerepünk felismerése a világban, de nehezen viselem ha valaki túl komolyan veszi önmagát, csak mert az aki, vagy annyi éves amennyi.
Gyerekesnek tartom másokra hárítani a saját problémáinkat, vagy ha valaki nyilvános helyen nem tudja kontrollálni az érzéseit, mondjuk ha valaki nem tud várakozni valahol, vagy ha valami nagyon lehetetlen képzelnék el, mondjuk, hogy ha egy felnőtt összeveszne egy gyerekkel, hogy melyikük rajza szebb :D hát mondjuk az ilyenekre már nem is az a szó illene, hogy gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!