Mi ez az új divat, hogy sokan ilyen borzalmas tortákat ajándékozgatnak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az ilyen női/férfi nemi szerv formájú tortákra, szerintem ez elképesztően gusztustalan.Ki az, aki ilyet vesz, és elajándékoz, hogy juthat egyáltalán valakinek az eszébe, h egy nemi szerv alakú tortát süssön? :O Amúgy a napisz@r.com.on szoktam látni ilyeneket, de nem tudom elhinni, h tényleg vannak emberek, aki szerint ez vicces, és jó ajándék.2010. ápr. 29. 18:30
1/10 anonim válasza:
egyszerűen az emberek egyre primitívebbek, ennyi a magyarázat.
ha belegondolsz ez termeli a pénzt. az emberi hülyeség.
ahogy egy rajzfilmben volt régen: "ők a palimadarak. és a madárnak pénze van..."
3/10 anonim válasza:
Napiszart nézel és még nem szoktál hozzá a gusztustalanságokhoz? Ez fura :D
4/10 anonim válasza:
Dolgoztam cukrászdában, meglepően sok ilyen kérés volt, de nem újkeletű dolog ez. Normális, hétköznapi külsejű lányok pirulva, de simán rendelnek ilyesmit, barátnőnek szülinapra, lánybúcsúra, ilyesmi. Pasiknak főleg jó nagy ciciket formázó tortákat rendelnek, meg néha női torzót. Szerintem idétlen és gusztustalan, de hát mindenki mást tart viccesnek vagy eredeti ötletnek.
5/10 anonim válasza:
Nemcsak prűd, álszent is vagy. Napiszart nézel,de gusztustalannak nevezed a tortákat..
6/10 A kérdező kommentje:
Na jó, nem arról van szó, h most elkezdtem hányni, vagy ilyesmi, mert láttam már napisz@r-on stb. ezt-azt, csak pl én nem tudnám elképzelni, h így a családban, vagy a baráti körömben egy ünnepen/bulin vmi ilyesfajta torta előkerülhetne, nem tudom, nagyon kínosnak érezném a helyzetet.Mindennek meg van a maga helye, és az erotikának nem igazán az ételnél, vagy egyéb ajándéktárgyaknál van a helye.Szerintem ez egyszerűen gagyi és ócska...egy torta nézzen ki úgy, mint egy torta, mivel torta akar lenni.....vagy az nem baj, ha pl. süni-torta, vagy valamit ábrázol, de ne TESTRÉSZEKET főleg nem nemi szervet.Nem akarok senkit megbántani, de szerintem akiknek ilyesmi tetszik, azok nem lehetnek túl értelmesek úgy egyébként sem...Azon csodálkoztam igazából, h most már minden második nap van valami ilyen kép kirakva az ilyen oldalakra, és ezek a képek különböző közösségi portálokról vannak, tehát az illető úgy tűnik elképesztően jópofának tarthatta az ötletet, ha kirakta saját maga az iwiw képei közé...
2010. ápr. 29. 19:15
7/10 anonim válasza:
ez régen is divat volt, csak akkor nem volt napiszar ami megmutassa ezeket, vágod?
amugy meg
GÉPZSÍÍÍR PURUTYAAA!!!
8/10 anonim válasza:
most mi ezzel a gond? ha neked gusztustalan, akkor ne vegyél. én inkább azon csodálkozom, hogy a napiszart nézegeted és közben egy poénos tortán felhúzod magad. ez inkább műbalhé.
9/10 A kérdező kommentje:
Ne gyertek már azzal, h jajj micsoda álszentség, h nézem a napisz@rt, de az ilyen hiper-szuper poénos torták nem tetszenek.Az ilyen oldalak pont az ilyen debil embereket, és ötleteket kritizálják, tehát logikátlan a magyarázatod.Pont az a dolog lényege, h nem jópofi, meg vicces.Tudod, nem minden vicc poénos is, van jó, és rossz vicc.
2010. ápr. 29. 20:02
10/10 anonim válasza:
Napiszart azért nézegeti, hogy röhögjön a hülyéken. Az még nem azt jelenti, hogy jó poénnak kell tartania egy ilyen tortát. Ő nem a tortán röhög, hanem az embereken, akik ilyet vesznek és viccesnek találják. Közben meg valahol belül nem érti, hogy hogy lehet ilyet adni valakinek szülinapra, névnapra. Most ebben mi az álszentség? Csak az érdekli, hogy szerintetek melyik az a réteg, akinek a fasztorta jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!