Megyei napilapokban milyen módon lehet feladni házassági évfordulós köszöntéseket?
Látom állandóan, napi szinte gyászhirdetéseket, évfordulós köszöntéseket az egyik kisebb rovatban. Amiket nyilván rokonok adnak fel.
De ezeket hogy? Kerestem a mi saját megyei napilapunk internetes oldalán és magában az újságban is, de semmit nem találtam erről.
A nagyszüleimnek szeretnék feladni egyet, mert már 60 éve együtt vannak és minden nap járatják, úgyhogy biztos látnák.
De hol kell ilyet feladni?
Melyik megyében élsz?
A Szaon és a Boon lapján megtaláltam, a Délmagyaron is a hirdetés lehetőségét. Valószínűleg a többin is ott van, csak keresni kell.
Szolnok megye.
Új Néplapnak hívják az újságot és a szoljon.hu nevű oldal az újság online része.
A vidéki napilapok on-line felületével óvatosan kell bánni, a legtöbb helyen teljesen külön kezelik a nyomtatott laptól! Különösen a lakossági apróhirdetéseket.
Ha a nyomtatott lapban szeretnéd hogy megjelenjen, akkor menj el személyesen a lap közönségszolgálatához, esetleg hívd fel őket előzetesen telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!