Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan ruhákat venni...

Hol tudok olyan ruhákat venni amit nem "rabszolgák" gyártanak?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, szeretek csinosan öltözködni. Viszont nem szeretnék olyan ruhákban lenni, amiket ennyire alacsony munkabérér dolgozó emberek gyártanak, a munkahelyi körülményekről nem is beszélve.

Próbáltam Fair Trade oldalakon keresgélni, de semmi konkrétat nem találtam.

2016. nov. 10. 22:37
 1/2 anonim válasza:
Mondani bármit lehet. Nem tudhatod pontosan az eredetét, hol, kik gyártották, mennyiért. Ettől csak a lelked nyugszik meg. Szerintem sz*rd le milyet veszel. Ha ennyire zavar akkor csináltass magadnak, vagy jobb. Csináld meg saját magad.
2016. nov. 10. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Csináltathatsz méretre varrónővel, csak hát gondolom sejted, hogy az drágább is lesz.

Egyébként a legnagyobb divatházak is rabszolgákkal dolgoztatnak, de ez mindenhol így van. Vagy szeretnéd, ha az 5000 forintos ruha 30 ezerbe kerülne? Hamar elmenne a kedved a divatos öltözködéstől. Ez egy ilyen világ, sajnos. De könnyen meglehet, hogy akiket te sajnálsz, ők boldogok, hogy ott az a ruhagyár Bangladesben, különben már éhen is haltak volna.

2017. szept. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!