Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szólogatnak be nekem...

Miért szólogatnak be nekem pesten, vagy bárkinek egy vad idegennek mások?

Figyelt kérdés

Utaztam gyerekkel bkk buszon én 25 éves lány vagyok és egy hasonló korú talán 1-2 évvel idősebb alpári stílusban beszologat nekem hogy ne hangosa beszéljek, vagy legközelebb vegyem le hangerőt, de zt ilyen alpári stílusban.

Nagyon nem akartam visszaszólni mert ott volt mellettem a kisfiam , annyit mondtam hogy nekem ne szólogassál be .

Én ezen nagyon csodálkozom mert ahonnan én jöttem vidékről mások emberek.

Ott vannak a szóknak jelentése pl, bocsi............figyi nem oldhatnád meg...........légyszíves,,,,,,,,,,,,,,,elnézést........

Annyira megalázóan éreztem magamat ott.

Sokszor azt veszem itt pesten észre hogy némelyik ember ok nélkül bántja másikat szóval legyen ez a posta bkk busz orvosi rendelők stb.

Inteligencia nincsen itt pesten?

Tisztelet a kivételnek.

ez természetes dolog hogy emberek egymásnak beszologatnak? vagy csodálkozoan fogjam fel mit tanácsoltok?

tipp?

Ilyen helyzetben ha ott van melletted a gyereked mit csináljon az illető.

Nagyon gáz a helyzet.

2016. nov. 5. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszeri utazáskor találkoztál egy bunkóval. Ez nem azt jelenti, hogy minden percben lenne valakinek ilyen élménye.

Az echte pesti az ilyeneket meg sem hallja. Vagy a rámenősebbje csinál egy jó kis szópárbajt.

2016. nov. 5. 21:53
 2/2 Molyember ***** válasza:
Két dolog lehet: vagy összefutottál egy hülyével, vagy tényleg idegesítően hangos voltál. Ezt már csak te tudod.
2016. nov. 6. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!