Miért szólogatnak be nekem pesten, vagy bárkinek egy vad idegennek mások?
Utaztam gyerekkel bkk buszon én 25 éves lány vagyok és egy hasonló korú talán 1-2 évvel idősebb alpári stílusban beszologat nekem hogy ne hangosa beszéljek, vagy legközelebb vegyem le hangerőt, de zt ilyen alpári stílusban.
Nagyon nem akartam visszaszólni mert ott volt mellettem a kisfiam , annyit mondtam hogy nekem ne szólogassál be .
Én ezen nagyon csodálkozom mert ahonnan én jöttem vidékről mások emberek.
Ott vannak a szóknak jelentése pl, bocsi............figyi nem oldhatnád meg...........légyszíves,,,,,,,,,,,,,,,elnézést........
Annyira megalázóan éreztem magamat ott.
Sokszor azt veszem itt pesten észre hogy némelyik ember ok nélkül bántja másikat szóval legyen ez a posta bkk busz orvosi rendelők stb.
Inteligencia nincsen itt pesten?
Tisztelet a kivételnek.
ez természetes dolog hogy emberek egymásnak beszologatnak? vagy csodálkozoan fogjam fel mit tanácsoltok?
tipp?
Ilyen helyzetben ha ott van melletted a gyereked mit csináljon az illető.
Nagyon gáz a helyzet.
Egyszeri utazáskor találkoztál egy bunkóval. Ez nem azt jelenti, hogy minden percben lenne valakinek ilyen élménye.
Az echte pesti az ilyeneket meg sem hallja. Vagy a rámenősebbje csinál egy jó kis szópárbajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!