Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek engednéd meg, hogy...

Kinek engednéd meg, hogy meztelenül lefotózzon, ismerősnek, vagy idegennek? Mondjuk, ha szeretnéd meglepni a párod egy akt sorozattal, hol csináltatnád? Ha drága fényképész stúdiókra nincs pénzed?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 16:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek, aztán meg sírnék, hogy ott vagyok a napisz@ron és társoldalaikon.......Mikor tanultok már belőle, hogy nem szerencsés dolog ez, meg aztán miből gondolod, hogy annyira vágyik egy ilyen sorozatra. Ha mindenáron ezt akarod akkor legalább valami textil takarjon, vagy válasz valami témát ókori tunikás, Vadnyugati rosszhölgy, Vagy öltönyös gengszteres olyan All Capone stílusban ..... de te tudod
2013. ápr. 27. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
"All Capone" xD xD. Senkinek amúgy.
2013. ápr. 27. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Senkinek..a párom nézegesse az eredetit :)
2013. ápr. 27. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Keresnék egy megfelelő szaktudással, felszereléssel és stílussal rendelkező fotográfust aki a maximális diszkréció mellett elkészítené rólam az adott sorozatot, amit kifizetnék és örülnék a párom örömének.

Mikor értjük már meg, hogy a fotográfia egy szakma, hivatás amit évekig tanulni kell időt és pénzt nem sajnálva, hogy aztán több milliót ölhess a felszerelésedbe és utána a fejedhez vágják, hogy csak meg kell nyomni a gombot?! Az akt meg pláne nem az a műfaj, ott nincs ruha ami segít eltakarni azt ami kevésbé előnyös vagy kiemelni azt ami az, ott megfelelő látásmóddal, a helyes kompozíció és gyújtótávolság megválasztásával, a fotózás szögének és távolságának helyes kiválasztásával és fényekkel, árnyékokkal kell ugyanezt megtenni, ráadásul retusban sem ugyanaz mint egy normál portrésorozat.

2013. ápr. 27. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Senkinek, mert ez egy veszélyes fegyverré válhat. Ha magad készíted a képeket, akkor is.

Nem egy szakma van, ahonnan azonnal kirúgnak a munkahelyedről, ha ilyen képek készülnek rólad (pl. nívós légitársaságok).

2013. ápr. 27. 20:32
 6/12 Ágota Nóra ***** válasza:
100%
ismerősnek
2013. ápr. 28. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

ha nincs pénzem akkor nyilván ismerőst,mert ugye a fotós álltalában idegen.

mondjuk nekem van fotos ismerősöm...

2013. ápr. 28. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a szomszéd asszonyt, már kb. öt éve fényképez meztelenül. Igaz nem engedtem meg neki, de ez őt nem zavarta. Tavaly kaptam belőle egy sorozatot.
2013. ápr. 30. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
#7: Nyilván attól is függ mennyire közeli ismerős, de szerinted a fotós ismerősöd miből fizeti a számláit, miből veszi az élelmiszert és miből fejleszti a felszerelését amivel téged fotóz?
2013. ápr. 30. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Hobbifotós vagyok. Csináltam már ilyet. Úgy vállaltam el, hogy a hölgy barátja is ott volt. Én sem szeretem a bonyodalmakat.
2013. máj. 6. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!