Szerenád esetén mindenki berúg?
Ma megyünk szerenádozni 2 tanárhoz, hogy folyik egy ilyen esemény?
Ház előtt énekelünk, bemegyünk kaja alkohol és ilyenkor mennyi pia van illetve baj ha én nem iszom magam a sárga földig? Táncolni kell vagy csak beszélgetés? Hogy képzeljem el?
Semmi kedvem nincs menni:S
Ha nem iszod le maga a sárga földig, kiközösítenek, megköveznek, felnégyelnek, és a darabjaidat kiakasztják az ország négy legmenőbb középiskolájának kapujára.
Egyébként megértem az aggodalmad, már az én időmben sem volt egyszerű kilógni a sorból és NEM piázni (36 éves vagyok), most 1 fokkal talán még nehezebb. Nálunk volt egy "kemény mag", akik ittak, mint a gödény az úton is, és a tanaraknál is (különösen az orosztanárunknál botlottunk igen fejlett italkészletbe*). Én azt csináltam, hogy meghúzódtam hátul, énekeltem, ha behívtak, leültem, ha a kezembe nyomták a piás üveget, továbbadtam, és kész.
Van még egy lehetőség, osztálykiránduláson játszottam el: ivott a társaság, mint a kocsis, járt körbe a csokilikőrös üveg. Figyeltem, hol tart a folyadékszint a flaskában. :) Amikor eléggé leürült, kimartam az aktuális ember kezéből, és hosszan úgy csináltam, mintha nyakalnék belőle. (Csukott szájjal, csak pár cseppet beengedve, nyeldekelve.) Hát ne tudd meg, milyen tapsot kaptam. :P
* Az orosztanár megér egy külön misét, ugyanis észre vette, hogy nem iszom. Oroszból elég sz@r voltam mindig, de összeszedtem magam érettségire, és mindent úgy csináltam, ahogy a jeleshez kell. Nagyon kis jóindulattal lehetett volna jelest adni a produkciómra, de nem adott. Úgy látszik, zokon vette az absztinenciát, ami neki nem megy...
mi ugy beb@sztunk szerenádokkor (3 nap mentünk el , hétfő kedd szerdán) mintaállat.
végülis szerenád egyszer van.
huu nagyon szépen köszönöm a hosszú, részletes válaszokat:)
12:50-es.. jó ötletet adtál, kicsit kinézik aki nem, ebben az osztályban mindegy h lány vagy fiú, kb mint az alkoholisták, van pár aki nem iszik, de tőlük nem mindenki jön
most már tisztába vagyok h mi fog történni velem este:D:D
még egyszer hálás vagyok a válaszokért :P
este v lehet inkább hnap írok h milyen volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!