Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerenád esetén mindenki berúg?

Szerenád esetén mindenki berúg?

Figyelt kérdés

Ma megyünk szerenádozni 2 tanárhoz, hogy folyik egy ilyen esemény?

Ház előtt énekelünk, bemegyünk kaja alkohol és ilyenkor mennyi pia van illetve baj ha én nem iszom magam a sárga földig? Táncolni kell vagy csak beszélgetés? Hogy képzeljem el?

Semmi kedvem nincs menni:S

2010. ápr. 27. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi énekeltün kint, volt aki csak egy kis sütivel kínált meg, volt akivel leültünk sütögetni, volt akihez bementünk iszogatni, és énekelgettünk is. Általában csak beszélgetés, egy kis iszogatás. Nem kötelező talaj részegre innod magad. Az meg a társaságtól függ, hogy mennyire "elnézőek" azzal szemben, hogy te nem iszol vagy csak keveset iszol.
2010. ápr. 27. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem iszod le maga a sárga földig, kiközösítenek, megköveznek, felnégyelnek, és a darabjaidat kiakasztják az ország négy legmenőbb középiskolájának kapujára.

Egyébként megértem az aggodalmad, már az én időmben sem volt egyszerű kilógni a sorból és NEM piázni (36 éves vagyok), most 1 fokkal talán még nehezebb. Nálunk volt egy "kemény mag", akik ittak, mint a gödény az úton is, és a tanaraknál is (különösen az orosztanárunknál botlottunk igen fejlett italkészletbe*). Én azt csináltam, hogy meghúzódtam hátul, énekeltem, ha behívtak, leültem, ha a kezembe nyomták a piás üveget, továbbadtam, és kész.

Van még egy lehetőség, osztálykiránduláson játszottam el: ivott a társaság, mint a kocsis, járt körbe a csokilikőrös üveg. Figyeltem, hol tart a folyadékszint a flaskában. :) Amikor eléggé leürült, kimartam az aktuális ember kezéből, és hosszan úgy csináltam, mintha nyakalnék belőle. (Csukott szájjal, csak pár cseppet beengedve, nyeldekelve.) Hát ne tudd meg, milyen tapsot kaptam. :P

* Az orosztanár megér egy külön misét, ugyanis észre vette, hogy nem iszom. Oroszból elég sz@r voltam mindig, de összeszedtem magam érettségire, és mindent úgy csináltam, ahogy a jeleshez kell. Nagyon kis jóindulattal lehetett volna jelest adni a produkciómra, de nem adott. Úgy látszik, zokon vette az absztinenciát, ami neki nem megy...

2010. ápr. 27. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:

mi ugy beb@sztunk szerenádokkor (3 nap mentünk el , hétfő kedd szerdán) mintaállat.

végülis szerenád egyszer van.

2010. ápr. 27. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a fiúk ütötték ki magunkat, mi csajok józanok maradtunk, de jobb volt a kedvünk :D. Egyébként meg nem biztos, hogy a tanárok, akikhez mentek, fognak adni alkoholt. Nálunk csak a kedvenc tanáraink és az oszifőnél volt pia. volt olyan, ahová be se engedtek csak énekeltünk neki "oszt jó napot". Tanára válogatja. Táncolni nem kell dehogy :D csak énekeltek (ha készültetek), ha behív, akkor megkínál ezzel azzal fogyasztotok és közben dumcsiztok, majd leléptek. Ennyi.
2010. ápr. 27. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt (20 éves vagyok), hogy mindenhová behívtak a tanárok, beszélgettünk, énekeltünk, de nem mindenhol kaptunk alkoholt. Utoljára az ofőhöz mentünk, neki nagyon finom márkás piái voltak, sora is kóstoltuk őket, de emlékeim szerint senki nem ütötte ki magát teljesen. Persze a fiúk ittak sokat, de azt mondták, hogy lehetőleg szeretnének emlékezni a szerenádra, berúgni meg ugye máskor is lehet.
2010. ápr. 27. 13:55
 6/6 A kérdező kommentje:

huu nagyon szépen köszönöm a hosszú, részletes válaszokat:)

12:50-es.. jó ötletet adtál, kicsit kinézik aki nem, ebben az osztályban mindegy h lány vagy fiú, kb mint az alkoholisták, van pár aki nem iszik, de tőlük nem mindenki jön

most már tisztába vagyok h mi fog történni velem este:D:D

még egyszer hálás vagyok a válaszokért :P

este v lehet inkább hnap írok h milyen volt :)

2010. ápr. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!