Nálatok példás életet élnek a papok?
Figyelt kérdés
Felénk mindig elégedetlenek velük, és sok a pletyka. Felétek mi a helyzet?2016. okt. 26. 12:38
1/8 anonim válasza:
Nálunk csak rólad pletykálnak "kedves" Kérdező, de elég cifrákat! Ugye nem igaz? Nyugtass meg!
2/8 anonim válasza:
Dehogy el peldasan, a fel falu utalja, a harangozo is 20 ev utan felmondott. Kommunista modon probalta raeroltetni a gyerekekre a vallast.
Az elotte levo meg az Isten mellett szerette a noket is.
Sot, 30 evesen tudtam meg hogy egy hasonlo kefelgeto pap 6 vagy 7-edik generacios leszarmazottja vagyok.
3/8 anonim válasza:
Sot, a kornyeken unios tamogatassal folujjitottak sok templomot, egyiknel viszont a pap lelepett a penzel.
Es meg ezek utan higgyel az egyhaznak...
4/8 anonim válasza:
andryshka, de hát rólad nem azt pletykálják, hogy pap-gyerek vagy, hanem, hogy rohadt szar a helyesírásod. Nyugtass meg, hogy nem igaz!
5/8 anonim válasza:
Megnyugtatlak, elegge gyenge troll vagy...
6/8 anonim válasza:
Megnyugodtam andrysh, nem is szeretnék jó troll lenni...nem is lennék jó trollnak, mert gyűlölöm a pletykákat, a bulvárt a locsogást-fecsegést. A pletyka mindig hazug, mindig ártó, mindig felesleges.
7/8 anonim válasza:
Hát..engem csókolgat egy római katolikus pap
8/8 anonim válasza:
fúj, hetes, pedig undorító lotyó lehetsz, nincs ízlése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!