Miért van mindenhol külön illemhely és mosdó a nőknek és férfiaknak?
Sose hittem volna, hogy egyszer majd ez is magyarázatra szorul.
Ugye nem baj, ha vannak nők, akik nem szívesen néznék végig, ahogy egy pasi csurgat a piszoárba? Vagy hogy nem szívesen igazgatnánk meg a ruhánk pisi után egy pasi előtt (a szűk helyen ez sokszor lehetetlen).
Azért, mert a nők nem akarnak össze-vissza hugyozott piszoárok előtt elsétálni ha dolguk van, a férfiak meg nem akarják összetamponozott vécékben végezni a dolgukat.
Gondolom ez a kérdés a mérhetetlenül felvilágosult transzvécé fellegvárának, Amerikának a példájából fogalmazódott meg benned.
Nos, nézz meg egy pottyantós vécét, és egyből nem is lesz olyan szórakoztató az uniszex vécék gondolata. Nem kell minden állatságban majmolni a "béke és szabadság földjét".
amerikaban vannak ilyen illemhelyek? vagy mind ilyen?
mondjuk amerika csurig van gyemantokkal igy biztos megengethetik a szemelyi wc t is normalisabb helyeken, igy mindegy hogy milyen wc mert nagy tiszta minden van benne ami kell, rago es nyaloka automata is es van mindnek takarito felvigyazoja aki idonkent atnezi hogy viragillat legyen
bar pult is van valamelyikben es elonovenyek meg mokusok
Konkrétan ez most a SJW-k (social justice warrior-nek nevezett állatfaj) nagy vesszőparipája, hogy a transzneműek használhassák az operáció utáni nemüknek megfelelő wc-t, vagy ne.
Jó, elismerem, ezzel kis fogalomzavarba kerültem, mert ez nem ugyanaz, mint az uniszex wc, valóban.
De már önmagában az, hogy ez egy társadalmi vita TÁRGYA nekem feldolgozhatatlan. És akkor csodálkozik a kultúrális baloldal, hogy egyre többen inkább a putyini Oroszországgal szimpatizálnak... :D
#5 most ha olyan nemiszerve van akkor miert menjen ellenkezo nemu wc be csak mert olyanak szuletet
talan igazolvanyt kell felmutatni es torveny tiltja ezt vagy nem ertem
peldanak:
nove valtoztatot ferfi a ferfiak koze menjen be? ...
ferfive valtoztatot no a nok koze menjen be?
ez jelentene felhaborodast hisz a tobbiek nemntudjak hogy ok nok vagy ferfiaknvoltak
az meg nevetseges ha s transznemu akar a szuletesenek megfelelo wc he menni
akkor miert operaltata at magat ha ugyanolyanaknerzi magat?
ez van amikor borzasztoan unatkoziknaz ember...
Pont azért, mert nincs olyan nemiszerve és soha nem is lesz :) Lehet magyarázkodni a politikai korrektség nevében, hogy a kicsi kék gömb valójában nagy piros kocka, de a biológiát nem lehet felülírni. Tömheted te magad bármeddig hormonokkal, ha a nemed már kromoszóma szinten meg van állapítva... Sajnálom, ez van, nem én találtam ezt ki.
Amivel az egész monológommal utalni akartam, hogy talán nem transzvécét képében kellene hazudni arról, hogy "segítünk szegény transzneműeken" hanem mondjuk konkrét segítséget nyújtani nekik pszichiátriai kezelés formájában.
nem tudom
de erted a lenyeget nem? egy tarsznemu nonek nez ki es bemegy a ferfivecebe genetikaja alapjan
ez felhaborito
ritkabb de no is ferfinak nezhet ki es a nok ezert igen csak felhaborodnanak ha bemenne
kerdeseknelnolvastam hogy mentel e mar be ferfi vecebe nokent
es ilyenre irtak peldaz hogy igen mert hosszu sor alt a masiknal
ellenben forditva nem lennenek enyire elfogadoak mert azert a no megis csak tobb intimitast kovetel es erdemel is
igy ferfi kinezetu nok aligha lennenek elfogadottak
de ott vannak a nyilvanos furdok es hasnlok is pl.
viszont az pedig bomlasztoan hatna a ferfiakra ha nokinezetu ferfiak forognanak korulotuk
vagy nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!