Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy a mai nők még...

Jól látom, hogy a mai nők még ötvenévesen se hagyják abba az olyan viselkedést, ami k betűvel kezdődik és áskodás-ra végződik?

Figyelt kérdés
és középen "urv" ;)
2016. okt. 7. 19:17
 1/5 Ardee válasza:
Nőtől függ. Anyum is 50, és nem az a kiteszem mindenem had lássák típus. Azonban abban van némi igazság, hogy a nők viselkedése megváltozott, A magamutogatás hamarabb kezdődik (tizenéves korban vastag smink, kivágott, rikító cuccok stb.) és ki is tolódik jócskán. Nem ítélem el a tizenéveseket sem, ők a korosztályom, köztük is vannak kivételek. De a felnőtt 50-et jócskán elhagyott, vakolt arcú, "csak harmincnak akarok kinézni" nők már nekem is feltűntek. meg most attól is függ..Mit értesz k*váskodás alatt?
2016. okt. 7. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Rossz környéken laksz.
2016. okt. 7. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Az öltözködésükre figyeltem fel először, a strandon láttam egy nőt, rikító neonrózsaszín bikini, fekete kontúrcsíkokkal. Azóta figyelem őket, és viselkedésre is nagyon gázak. Semmi tartás nincsen bennük.
2016. okt. 7. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Részben látod jól. A hagyományosan nevelt ázsiai nők, illetve a muszlim nők még tudják mi az erkölcs, családi közösség. Személyesen ismerek ilyen nőket. Átlagos magyar nőt bottal nem piszkálnék meg utánuk.
2016. okt. 7. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

curvának lenni életreszóló züllés

nem hiszem azért, hogy nem találsz normális, morálisan ép embereket magad körül... Nem mellesleg a férfiak is, ha morálisan lezüllöttek - úgy maradnak, szaralaknak vénségükre is.

"embernek lenni eljátszhatatlan"

*

Lu Csi / ford.: Weöres S. /

A vad tigris dallamára

Szomjan sem iszom rabló forrásból,

hőben sem fekszem gonosz fa- árnyba.

A gonosz fának tán nincsen ága?

Az elszánt ember, ha szenved, állja.

Császár parancsa ültet lovamra,

felkantároztam, ostorom kézben;

tigris-barlangban verjem el éhem,

vadmadarakkal fázzam az éjben.

A napok múlnak, hőstettem nincsen,

évszakok szállnak, itt az év vége,

partról magasra nyúlnak a felhők,

ágak zenéje kopog a szélbe

hallgatva ülök titkos völgy mélyén,

hosszan fütyülök hegyen magasban,

a megfeszült húr hangja nem gyönge,

s a legszebb ütem megfoghatatlan,

embernek lenni eljátszhatatlan,

az igaz érzés dalolhatatlan,

de mert a szívem hajlíthatatlan,

nem szégyenlem, hogy merev maradtam.

2016. okt. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!